1. Već 15 godina vas učim da se veštačko izjednačavanje polova vrši iz dva motiva i razloga:

    1. Kompleksi niže vrednosti, tjs lečenje istih kod moćnih američkih i engleskih feministica (primarno žena holivudskih producenata i biznismena) a što su putem propagande, medija i tv i filmskih ostvarenja proširili na većinu žena.

    2. Potrošačka industrija želi da izjednači ženu u interesovanjima koje imaju muškarci (primarno IT i potrošačka tehnologija) i tako poveća potrošačko telo. Takodje unifikacija polova olakšava proizvodnju i distribuciju.
    (©1, 14. decembar 2019 09:21)

    # Link komentara

  2. (Maja, 12. decembar 2019 08:02)

    Odnos estrogena i testosterona je taj koji diktira hipofizu a ona dalje ostale žlezde i hormone u lancu.
    Tako da ako nije brkati zna se šta je i kontra.
    Nažalost uz sve nekontrolisano korišćenje hormona na životinjama isti kroz prehranu ulaze u nad sistem i dovode do smetnji.
    Tako da nije baš sve u politici, većinski je biohemijski narušavanje balansa hormona te sve na šta sada razmišljaš može se svrstati u zdravstveno stanje.
    A lepota svega je da bi jedan ludak nikad nije priznao da je lud jer nije toga bi svestan. Isti tako je i sa stvarima o kojima bezkičmeni organizmi pod motom političke korektnosti ćute.
     (Swedenonline, 13. decembar 2019 02:51)

    # Link komentara

  3. Ovakve studije su izuzetno interesantne za humanističke nauke jer pokazuju jasnu biološku razliku između muškaraca i žena, a novi trendovi su poricanje ovih razlika u političke svrhe.
    (Maja, 12. decembar 2019 08:02)

    # Link komentara

  4. Samo muškarci i žene? Šta je sa svim "prelaznim" oblicima, trans, inter,... raznim genderima i slično? U cilju rodne ravnopravnosti treba ispitati svaku od grupa da se vidi kako gender utiče na imuni sistem, ovako ih mogu tužiti za seksualnu diskriminaciju.
    (Duca, 12. decembar 2019 07:41)

    # Link komentara

  5. Probiotici,kao i masa drugih farmaceutskih proizvoda,su proizvodi halapljivih za neuke.
    Uloga medicine i farmacije(posebno ovog drugog)je bazicno postavljena dobro,a stvarno je preuzimaju u ruke razni spekulanti.
    Razvijanje i održavanje zdravlja bi trebalo ići servisiranjem.Preventiva koja bi sprečila posledice i edukacija celokupnog stanovnistva,od rodjenja pa nadalje,bi trebala biti osnovni predmet roditeljskog staranja i obrazovnog sistema.
    Medicina i farmacija bi trebale da imaju ulogu pomoćnika u toj oblasti.Tek onda bi trebalo delovati sa kurativom i to na veoma izmenjen način od sadasnjeg.
    Poznavanje svog tela i način funkcionisanja istog,mnogo je važniji od matematike,muzike i fizike.
    Šta je na tome uradilo Srpsko društvo?
    Skoro ništa!
    Zato su neprosveceni ostavljeni da ih tretiraju spekulanti i gatare i sekte...,jer u nedostatku znanja postaju žrtva zabluda.
    Čast medicini i farmaciji i ljudima u njoj čije je opredeljenje humano(mislim da je to tako kod većine),ali Srpsko društvo bi trebalo(moralo)uvesti predmet Zdravlje i život,od obdaništa do kraja školovanja.Drzavni kanali TV bi trebali biti pazljivo uredjeni i svakodnevno (sad je pocelo nešto od toga)prosvećivati ove koji nisu imali priliku.
    To bi ostavilo slobodan prostor istinskoj medicini i farmaciji da sa puno više smisla i vremena pomogne tamo gde treba.
    (Djed Gavrilo, 12. decembar 2019 06:58)

    # Link komentara

  6. Nije politicki korektno, kako to da je imunitet razlicit kod muskaraca i zena?
    (Teta, 12. decembar 2019 01:43)

    # Link komentara

  7. Pijem probiotik sa prebioticima oko 2 meseca jer sam stalno bila prehladjena, groznice i angine po celu jesen i zimu obično, a zdravo se hranim i imam zdrav životni stil. Mislila sam da je samo zbog stresa, ali od kada to pijem nisam se razbolela, pa videćemo...
    (Mila, 12. decembar 2019 00:13)

    # Link komentara

  8. Prodavanje magle.
    (rekted, 11. decembar 2019 22:18)

    # Link komentara