1. A kad hladno jedem sve nabrojano?
  (Pitam....da ne skitam, 22. decembar 2019 16:21)

  # Link komentara

 2. Mi u basti gajimo novozelandski spanac. To je ona puzeca vrsta koja sama "baci" seme i raste samoniklo, ali kada dovoljno otopli. Ne djubrimo ga, niti stitimo od bolesti i stetocina. Listove koje su grickali puzevi i insekti ostavljamo da hrane vrezu, a beremo samo one zdrave. Ostavljamo ih u zamrzivac posle prethodnog blansiranja (mozda nije neophodno, ali je bolji ukus) i to u manjim porcijama, tako da kuvanjem manje kolicine ni nema potrebe za podgrevanjem. Kada naidju jaci mrazevi cela vreza izmrzava, a tada ide na kompost. Sledece godine na istom mestu nice nov spanac, a siri se i tamo gde se taj kompost koristi kao djubrivo. Nazalost, seme se ne moze kupiti u poljoapotekama jer nije na sortnoj listi.
  (Trovach, 8. decembar 2019 11:08)

  # Link komentara

 3. Zbog Vas ove godine nisam jeo spanać a verujem i veći deo naše populacije kolka se propaganda radila.Ne probah ni kapamu od spanaća a ni pitu,suze mi idu na oči a Vi i dalje plašite narod:(
  (nišlija, 7. decembar 2019 23:20)

  # Link komentara

 4. samo čorba, supa, sarma i podvrarak su za podgrevanje!
   (iskusna, 7. decembar 2019 18:20)

  # Link komentara

 5. Piletina iz mikrotalasne moze biti zarazena salmonelom :(
  Al' u panju,ni jedan zivi organizam pa ni bakterija u mikrotalasnoj ne moze ostati u zivotu,osim toga radarski zraci deluju iznutra a ne s vana !
   (cobo, 6. decembar 2019 10:19)

  # Link komentara

 6. Kod mene do sad nista nije docekalo da bude podgrejavano!
   (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime, 6. decembar 2019 09:10)

  # Link komentara