1. @ja
  Jedinica sam,niti genijalka,niti hirurg,niti besposličar.Jedan običan pravnik.Kada sam bila gojazna,to je bilo zato sto sam žderala,a ne zato sto sam jedinica.Ono sto je moja mana,a sto vezujem za cinjenicu da sam odrastala sama je sto ne znam da se borim za sebe...
   (Gavrilo, 11. novembar 2019 19:02)

  # Link komentara

 2. @ja
  ja po tvojoj podeli spadam u obe grupe
   (Jamie Vardy, 11. novembar 2019 16:53)

  # Link komentara

 3. Ja bih se usudio da tvrdim potpuno suprotno, jer lično ne znam nijednog gojaznog jedinca. Uvek sam rezonovao da su oni šlank jer nemaju podsticaj da se bore za hranu sa braćom i sestrama, pa im hrana nije zanimljiva, jer mogu da je imaju kad hoće i koliko hoće. Svi jedinci koje ja znam spadaju u jednu od dve grupe - ili su mašine, koje roditelji programiraju da budu najbolji u svemu (najučenici, najsportisti) i oni opravdaju očekivanja i obično završe kao neki hirurzi, advokati, bankari, ili to ne učine, već postanu besposličari, raspikuće i zavisnici od svega i svačega...
   (ja, 10. novembar 2019 15:51)

  # Link komentara

 4. Ja nisam imao sreće jer je starija sestra bila ko Oliva. Nija hotela ništa da jede. Kad nas je mama prvi put zajedno odvela kod pedijatra, doktorka je pitala: Jesu oba deteta vaša? ?
   (yuslaven, 9. novembar 2019 20:21)

  # Link komentara

 5. Samo na zapadu, gde sotona sve nešto racionalizuje, sneva, rasmatra i razotkriva nezadovoljan samim tim što je živ, samo tamo neko može da odgajanje dece uzima kao naučnu disciplinu.

  Kao da gojaznost odlučuje o kvalitetu bića.

  Pa idite sad naučnici i objansite kinezima kako je Buda jedan mali debeli sin jedinac koji nije imao brata i sestru, pa se od muke ne samo udebljo nego i prosvetlio.

  Ovo britansko ostrvo i onaj stounhedž su stvarno najbolja kapija za nečastivog da prodire u ovaj svet...
  (Naučno je utvrđeno da se naukom bave samo osobe bez integriteta, 9. novembar 2019 20:07)

  # Link komentara

 6. Kad ih je više moraju da dele dzank fud, slatkiše i grickalice. Kada je u pitanju zdrava hrana, nju niko ne preferira na tom uzrastu, pa je teško ugojiti se od iste.
   (Annie Hall, 9. novembar 2019 19:07)

  # Link komentara

 7. Logično, sve sami pojedu, ovako naučiš sve da deliš, pa i običnu čokoladu, prvo dam bratu njegov deo pa onda jedem moj, da nemam brata pojela bih je celu.
   (Ninamandarina, 9. novembar 2019 17:17)

  # Link komentara

 8. Naravno kad sva hrana ide njima, ne dele je nisakim.
  (Aron, 9. novembar 2019 16:49)

  # Link komentara