1. Jesu.
     (Pogba iz Ugande, 24. oktobar 2019 19:56)

    # Link komentara

  2. @bob
    nemam nista protiv kanabisa, iako istoi nisam morala nikad da konzumiram ni u medicinske svrhe.
    Mala rec upozorenja, ako sami ne gajite biljku, ne mozete da znate sta konzumirate. Ne znate koliko je jaka i da li je neko nesto dodavao.
    Moj brat, takodje konzumirao rekreativno dok nije naleteo na neku "losu kombinaciju". Proveo je godinu dana u paklu - stalne anksioznosti i depresonalizacije.
    I danas pati od anksioznosti, a depresonalizacija mu se od tad javilja jos 2 puta za dvadeset godina i to oba puta u vezi sa aneztezijom. Poredjenja radi, od kad se preselio na zapad, gde je jos jednom operisan, nikakvih problema nije imao.
    Inace, poceo je da posecuje psihoterapeuta i praktikuje "usredsredjenu svesnost" (mindfulness) sa meditacijama, vezbama, jogu... i razlika u kvalitetu zivota je drasticna!
    Oduvek je bio sportski tip, ali svakodnevno plivanje ili trcanje nije dalo pozitivnog efekta na duze staze. Svakako je sastavni deo zdravog zivota, ali bez ovog drugog sto sam pomenula, sigurno bi bio na lekovima.
    (Anja, 22. oktobar 2019 18:42)

    # Link komentara

  3. A za početak tebalo je ispričati nekoliko reči o harp anteni, koje su to frekvencije i kako utiču na stanovništvo ...
     (Nikola, 21. oktobar 2019 16:16)

    # Link komentara

  4. Imam anksioznost svaki put kada shvatim da sam ostala da zivim u Srbiji !
     (Mici, 21. oktobar 2019 13:26)

    # Link komentara

  5. anksioznost u Srbiji...? Nemoguce.
     (razdragan, 21. oktobar 2019 11:39)

    # Link komentara

  6. ljudi ja ovo vucem godinama, od kada sam ostao bez roditelja. nije naivno uopste.. mislite da ste ok al kad ustanete iz kreveta kao tornado da je prosao.. nemir i zabrinutost. lecim se tako sto se trudim da budem pozitivan i da sto vise zivim momenat, ne proslost i buducnost. Plivanje, voznja bicikla i zdrava ishrana mi dosta pomazu.. takodje rekreativno koristim kanabis. Imam predivnu osobi pored sebe, koja je dobra i pozitivna, ali znam da tu nije kraj moje borbe. priroda je lek.. antidepresivi su droga, budite oprezni ako ih koristite.
     (bob, 21. oktobar 2019 11:11)

    # Link komentara