1. Na temu bola u leđima,svako ko pati od toga ima svoj odgovor. Neki su bizarni,neki apsurdni,ali većina daje kratkoročni boljitak,pa onda sve nanovo. Zašto? Zato što se veliki broj načina lečenja usredsređuje na sam bol, mesto bola,i leči ili " leči" samo to. Problem je mnogo širi i uključuje tretman celog tela i načina kako se telo "koristi".
    (kurijer,đžim, 10. septembar 2019 07:18)

    # Link komentara

  2. Sarena laza.Postoje mnogo bolja resenja ali drzava nema interes da ulaze u fizikalnu terapiju i edukaciju ,vec koristimo metode iz pedesetih godina.Operacija je svakako poslednja opcija.Ovo nije problem koji je bilo ko resio za dvadeset minuta ,treba mnogo truda,discipline ,vezbanja,strpljenja...p
    (Glas, 7. septembar 2019 21:15)

    # Link komentara

  3. Samo ukucajte na Guglu dr john sarno, procitao njegovu knjigu svi bolovi nestali, imate i dokumenatarac zove se All that Rage u njemu se pojavljuju neki od najpoznatijih imena Hokivuda kojima je bukvalno spasio život!
    (marko, 7. septembar 2019 13:44)

    Bravo, ja imam uzasne bolove u donjem delu kicme, levo i desno i primetio sam da su prisutni samo kada sam ekstremno nervozan, cak ni lekovi ne pomazu. U pocetku sam mislio da je slucajnost ali sada vidim da je to ustvari to.
    (mita, 7. septembar 2019 15:53)

    # Link komentara

  4. Radio joga bazirane vezbe istezanja redovno; delove pozdrava suncu, koljena k prsima dok sam na ledjima, goluba, istezanje loze i sl.Sve blago, sa zadrzavanjem poze oko 40 sek pod blagom tenzijom i bez puno hmm uvrtanja tako reci. Relativno sam mlad pa je i to faktor ali mi je pomoglo neverovatno mnogo. Pozdrav i cuvajte se
    (brt, 7. septembar 2019 14:18)

    # Link komentara

  5. Samo ukucajte na Guglu dr john sarno, procitao njegovu knjigu svi bolovi nestali, imate i dokumenatarac zove se All that Rage u njemu se pojavljuju neki od najpoznatijih imena Hokivuda kojima je bukvalno spasio život!
    (marko, 7. septembar 2019 13:44)

    # Link komentara

  6. Otkad vežbam (svakog dana), nema bolova.
    (I tako..., 7. septembar 2019 12:20)

    # Link komentara

  7. Radio par puta u Austriji,mogu reći da pomaže,nisam imao bolove skoro godinu dana posle svake terapije,inače imam Diskus-herniju na dva mesta.75% vozača pati od ovoga i stvarno bih preporučio,u svakom slučaju vredi probati i izbeći operacije.
    (Profesionalni držač volana, 7. septembar 2019 12:06)

    # Link komentara

  8. Samo održavanje na površini vode i visiti sa šipke.
    (spijunka, 7. septembar 2019 11:20)

    # Link komentara

  9. I ja sam bio na kiseoniku dok su me uspavljivali za operaciju diskus hernije. Pomaze kiseonik mogu vam reci.
    (ls, 7. septembar 2019 10:52)

    # Link komentara