Zrenjanin - Servisne informacije - B92 Lokal

Evo ko ne radi, a ko je dežuran tokom praznika u Zrenjaninu

Tokom novogodišnjih i božićnih praznika biće izmenjeno radno vreme više ustanova u Zrenjaninu.

Izvor: zrenjaninski.com Zrenjanin
Podeli
Foto: TinnitusDoll/Shutterstock
Foto: TinnitusDoll/Shutterstock

Dom zdravlja "Dr Boško Vrebalov" iz Zrenjanina objavio je raspored dežurstava svojih zdravstvenih ustanova za vreme novogodišnjih i božićnih praznika, prenosi Zrenjaninski.

U ponedeljak i utorak, 1. i 2. januara, kao i u nedelju, 7. januara, od 7 do 20 časova, dežurna će biti Služba za zdravstvenu zaštitu dece i omladine, koja se nalazi u Ulici dr Emila Gavrila 25.

Tih dana dežurna je i 9. ambulanta u gradu, i to u periodu od 6.30 do 20 časova. Od 8 do 12 sati dežurne su zdravstvene stanice u Ečki, Perlezu, Elemiru i Melencima.

Respiratorni centar 1, 2. i 7. januara radi od 14 do 20 sati, a ambulanta Službe hitne medicinske pomoći od 20 do 7 časova.

Radno vreme Dečije stomatologije i Stomatološke poliklinike je od 7 do 13 sati.

Zavod za javno zdravlje Zrenjanin je objavio da će njegova laboratorija raditi u ponedeljak, 1. januara. Prijem uzoraka za PCR analizu je od 8 do 8.30 časova. Prijem ostalih uzoraka se ne radi.

U utorak, 2. januara, laboratorija neće raditi.

Radno vreme JKP "Vodovod i kanalizacija" Zrenjanin

Tokom novogodišnjih praznika neće raditi službe i šalteri u Korisničkom centru, kao ni naplatna mesta u gradu. Za vreme praznika dežuran je broj za prijavu kvarova i ekipe za intervencije na javnim mrežama, prenosi KTV.

Službe i šalteri u Korisničkom centru u Petefijevoj 3, kao i sva naplatna mesta JKP "Vodovod i kanalizacija" neće raditi u ponedeljak 01. i utorak 02. januara. Od srede 03. januara sve službe i šalteri u Korisničkom centru i sve blagajne preduzeća u gradu radiće po ustaljenom radnom vremenu.

Svi zahtevi i reklamacije koji putem korisničkog mejla info@vikzr.rs pristignu tokom prazničnih dana, biće zavedeni i prosleđeni na rešavanje prvog narednog radnog dana.

Tokom novogodišnjih praznika za prijavu kvarova na javnoj vodovodnoj i kanalizacionoj mreži korisnicima je 24 časa na raspolaganju broj dispečerske službe 023/534-097, a za njihovo otklanjanje dežuraće, kao i svakog dana u godini, ekipe održavanja vodovodne i kanalizacione mreže.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.