Zrenjanin - Hronika - B92 Lokal

Tinejdžer ukrao četiri automobila, dva slupao: Uhapšen u Zrenjaninu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu glavnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Kikindi, uhapsili su A. B. (19) iz okoline Nove Crnje, zbog sumnje da je, bez odobrenja vlasnika, koristio četiri automobila, od kojih je dva slupao.

Izvor: Tanjug Zrenjanin
Podeli
Ilustracija/Foto: Mehaniq/Shutterstock
Ilustracija/Foto: Mehaniq/Shutterstock

On je osumnjičen za četiri krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Zrenjaninu.

Sumnja se da je A.B. 26. novembra ove godine seo u otključani "pežo" parkiran u dvorištu kuće u Srpskoj Crnji, startovao ga ključem koji je bio u automobilu, a potom sleteo sa puta, udario u drvo i pešice se udaljio u nepoznatom pravcu.

Iste večeri je kako se sumnja, pokušao da se odveze "škodom" koja je bila parkirana u garaži jedne porodične kuće, a potom i da automobil izgura iz garaže u čemu nije uspeo.

Takođe, sumnja se da je A. B. 16. oktobra ušao u "audi" sa ključevima u vozilu koji je bio parkiran ispred jedne kuće u Srpskoj Crnji, startovao ga i udario u kapiju te kuće, nakon čega je izašao iz automobila i otišao.

Sumnja se i da je istog dana odvezao "fijat" u kome su takođe bili ključevi, a kada se automobil ugasio, ostavio ga je nedaleko od kuće vlasnika.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.