Subotica - Društvo - B92 Lokal

Subotica: "Mobiliti" danas potpisuje ugovor sa gradskom upravom

Preduzeće "Mobiliti" iz Sombora, koje obezbeđuje usluge ličnih pratilaca u Subotici za 64 učenika sa posebnim potrebama, danas će sa subotičkom gradskom upravom potpisati ugovor u trajanju od dve godine, saznajemo Subotičke od Nebojše Gladića, direktora ovog preduzeća.

Izvor: suboticke.rs Subotica
Podeli
Foto: Depositphotos, anyaberkut
Foto: Depositphotos, anyaberkut

Tender za uslugu ličnog pratioca i asistenta na području Grada Subotice okončan je u petak, izborom somborskog Mobilitija koji je bio jedini ponuđač i koji je usluge ličnih pratilaca obezbeđivao i tokom 2020. goidne.

"Radili smo tokom celog vikenda kako bismo pripremili neophodnu dolumentaciju za lične pratioce. Deo njih je već na poslu, a ugovore sa njima potpisaćemo ovih dana. Ovako brzo smo uspeli da se organizujemo zahvaljujući tome što smo bili jedini ponuđač na tenderu. Da se još neko prijavio, ugovor ne bi tako brzo bio potpisan", kaže Gladić.

Subotičke.rs u Osnovnoj i srednjoj školi "Žarko Zrenjanin" saznaju da su neki od ličnih pratilaca već sa učenicima. Mobiliti ih je u petak obavestio da dođu na posao, iako će ugovori sa njima biti potpisani naknadno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 190 idi na stranu