Novi Sad - Servisne informacije - B92 Lokal

Preko hiljadu mesta za parkiranje u toku Međunarodnog sajma lova i ribolova

Za vreme održavanja 54. Međunarodnog sajma lova i ribolova, od 28. septembra do 2. oktobra 2022. godine, JKP "Parking servis" organizovaće parkiranje u sledećim ulicama: Ulica Novosadskog sajma, od Drinske do Hajduk Veljkove ulice; plato ispred sajamske hale; na uglu ulica Novosadskog sajma i Hajduk Veljkove; plato između Mičurinove i Hajduk Veljkove ulice; na delu trotoara ispred sajamske hale u Hajduk Veljkovoj ulici; Ulica braće Popović, neparna strana, od Hajduk Veljkove ulice do Ulice Stevana Mokranjca; Ulica Branka Bajića; Mičurinova ulica i Ulica Bogdana Garabantina.

Izvor: RTV Novi Sad
Podeli
Foto: Shutterstock/Nenad Nedomacki
Foto: Shutterstock/Nenad Nedomacki

Na ovim lokacijama nalazi se preko 1.000 parking mesta, koja će biti pod naplatom od 8 do 20 časova, po ceni od 250 dinara za ceo dan, prenosi RTV. Uplata parkinga može se izvršiti slanjem SMS-a na broj 8288 i kupovinom parking karte na kiosku. Za stanare u ulicama koje su pod naplatom važe stanarske parking karte.

"Pauk" služba će raditi pojačano, u saradnji sa saobraćajnom policijom, saobraćajnom i komunalnom inspekcijom, kako ne bi dolazilo do saobraćajnih gužvi usled nesavesnog i pogrešnog parkiranja, saopštila je Služba za odnose sa javnošću JKP "Parking servis" Novi Sad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.