Novi Sad - Servisne informacije - B92 Lokal

Objavljena lista mesta na kojima se možete informisati o porezu

Grad Novi Sad obavestio je građane da sve potrebne informacije, savete i stanje na računu poreza na imovinu za fizička lica od Gradske poreske uprave kao servisa u službi građana i savetodavnog organa, mogu dobiti na više lokacija.

Izvor: B92.net Novi Sad
Podeli
Ilustracija: Thayut Sutheeravut/Shutterstock
Ilustracija: Thayut Sutheeravut/Shutterstock

Oni to mogu učiniti na: šalter sali Gradske poreske uprave na adresi Vojvođanskih brigada br. 24-26 za koju je omogućeno elektronsko zakazivanja termina, šalter mestu Gradske poreske uprave u prostorijama JKP "Informatika" na adresi Bulevar Slobodana Jovanovića br. 15, radnim danima od 8 do 14 časova, kao i na info pultu Gradske poreske uprave u TC "Promenada" radnim danima i subotom od 10 do 22 sata.

"Stanje na računu poreza na imovinu može se dobiti i upitom na mejl adresu gpu@novisad.rs ili putem naloga na Portalu eUprava (uputstvo za korisnike naloga na Portalu eUprava nalazi se na adresi https://euprava.gov.rs/postanite-egradjanin) dok sva dodatna pitanja poreski obveznici mogu postaviti Gradskoj poreskoj upravi radnim danom od 8 do 14 časova putem telefona na sledeće brojeve: 021/6616–114 dežurni inspektor za fizička lica, 021/4871 – 751 i 021/4871 – 707", dodaje se u zvaničnom saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.