Niš - Hronika - B92 Lokal

"Nikada ne bi digao ruku na sebe": Potresna ispovest majke nastradalog muškarca kod Niša

S.S. (33) poginuo je juče u niškom naselju Gornja Vrežina kada ga je udario voz koji se kretao prugom Niš - Svrljig. Neutešna majka Valentina ispričala je šta se desilo kobnog dana, i sa kakvim problemima se njen sin suočavao.

Izvor: Blic Niš
Podeli
Ilustracija/Foto: BokiPop034 / Shutterstock.com
Ilustracija/Foto: BokiPop034 / Shutterstock.com

"On je bio divno dete. Uvek veseo, spreman svima da pomogne. Neki to nisu znali da cene. Pojedini poslodavci su se nad njim iživljavali. Lomili su mu telefon, nisu davali platu. Nisu znali da ga poštuju, a bio je divno dete, čovek, prijatelj", priča majka nastradalog S.S., prenosi Blic.

Kako kaže poslednji put se videla sa njim, juče nekoliko sati pre tragedije.

"Rekao je kevo idem ja malo da prošetam. Otišao je do igrališta, a u blizini se nalazi pruga. Nosio je i juče dok smo pili kafu slušalice, sigurno je slušao muziku. Ja sam bila na mestu nesreće, a sina sam prepoznala po pantalonama i duksu koji je juče nosio", kaže S.S. majka i dodaje:

"Imao je on kao i svi problema. Neke dugove, za vratom su mu bili izvršitelji, govorio je "kevo sve će se ovo srediti", a evo šta se desi. Voleo je da čim se vrati sa puta druži sa prijateljima, da brani za lokalni klub. Bio je ostvaren čovek, dobio ćerku i sina", objašnjava majka.

Kako kaže, njen sin nikada ne bi digao ruku na sebe.

"Nije se ubio. Nikada ne bi digao ruku na sebe. Ovo je bilo nesrećan slučaj sigurno je slušao muziku pa nije čuo voz, znao je i da zapeva usput. Radovao se što su u klub stigla pojačanja", priča majka.

Nekoliko dana pre tragedije proslavio je rođendan.

"Rođen je na Sveta Tri jerarha, a na Sretenje se sreo sa Bogom. Njegova deca su mala još ne znaju za tragediju", zaključuje neutešna majka Valentina.

Podsetimo, muškarac je bio na šinama kada je naišao voz. Mašinovođa nije mogao ništa da učini kako bi izbegao nesreću. Od siline udarca, čovek je preminuo na licu mesta", rekao je dobro upućeni izvor.

Pročitajte još:

Tragedija u Nišu: Voz usmrtio muškarca

Identifikovana žrtva nesreće u Nišu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.