Niš - Ekonomija - B92 Lokal

Sajam automobila krajem septembra u Nišu

Niški dileri automobila i ljubitelji četvorotočkaša, nakon dve godine, biće u prilici da ponovo posete Sajam automobila koji će ove godine biti održan od 23. do 25. septembra.

Izvor: Južne vesti Niš
Podeli
Foto: EPA-EFE/Quique Garcia
Foto: EPA-EFE/Quique Garcia

Sajam automobila će se održati u sportskoj hali Čair i ispred nje, izveštava sajt Južne vesti.

Posetioci će moći da razgledaju i probaju nove limuzine koje su upravo sišle sa fabričkih traka, a organizatori Sajma pored dobrog provoda, najavljuju i sajamske popuste za kupovinu najnovijih modela. Po rečima organizatora, ove godine velika pažnja biće usmerena na hibridna, električna vozila, motocikle i elekto bicikle.

"Ono što očekujemo ove godine su sjajne srpske premijere. Prvi put ove godine na sajmu će se pojaviti među automobilima honda i suzuki, a pored standardne ponude motora biće tu i novih brendova Honda, pjađo (Piaggo), Aprilija i Vespa", kaže Saša Đorđević, menadžer sajma.

Pored putničkog i teretnog programa na sajmu će se naći prateća oprema i osiguravajuća društva, kao i oldtajmeri koji su neizostavni deo manifestacije.

Organizator Auto-moto festa je City grupa, a pokrovitelj je Grad Niš, dok više informacija svi zainteresovani mogu pronaći na zvaničnom sajtu sajma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.