Vesti

"Dok mene ne sruše neće moći da pokore Srbiju"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da se cela kampanja opozicije svodi na iznošenju neistina.

Izvor: B92
Podeli
 FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg

"To je ta vrsta strašnog licemerja kojim se služe. Cela kampanja im se svodi na najbrutalnije neistine. Cela kampanja im se na tome zasniva. Ozbiljnih pitanja nema. Pitanja su samo kog člana Vučićeve porodice ćemo da napadnemo", objasnio je Vučić i dodao:

"Oni žive u svom balonu u kome je istina samo ono što oni žele. Žive u tome da sve što oni kažu može da prođe. Ja znam svoja prava, ali mene da ubedite da ste ljudski heroji, a ne ljudska sramota teško da možete. Oni govore o Srbiji, ali ne žele Srbiju. Oni žele zemlju koja će da služi tuđim interesima i koja ne mora da donosi nijednu svoju odluku", dodao je on i naglasio da smo po stopi nataliteta značajno bolji nego što je bilo ranije.

On je to naveo kao najznačajniji uspeh.

"Oni žele Srbiju u kojoj neće ništa da urade, a oni će lepo da žive. Znaju dok mene ne sruše neće moći da pokore Srbiju.", rekao je Vučić i naglasio da je opoziciji važno da budu na vlasti sa Đilasom.

"Ujedinjuju se samo zbog novca", dodao je.

"Lako je govoriti protiv i kritikovati svakoga. To uvek možete da radite. Lako je sa strane da gledaš i da soliš pamet onome ko se bori za zemlju. Oni 11 godina govore da sam priznao Kosovo, a 28 zemalja je povuklo priznanje nezavisnosti Kosova", naglasio je on i dodao da nam je potreban mir i stabilnost.

"Izbori nisu igra i država nije igračka", kazao je i naglasio da će to da ponavlja svakodnevno.

"Ako izgubimo izbore mi ćemo da prihvatimo rezultate, a ako dobijemo poverenje naroda gledaćemo da uradimo sve što smo obećali do kraja 2024. godine", zaključio je on.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.