Esports B92.net

Večeras kreće deseta sezona Esports Balkan League

Šampion nije tu da brani titulu u Esports Balkan League, ali tu je mnogo novih igrača koji bi trebali desetu sezonu da učine zanimljivom.

Predrag Ciganović RUR
Podeli
Foto: Esports Balkan League
Foto: Esports Balkan League

Esports Balkan League kreće večeras od 19 časova mečom između ekipa Valiance i Nexus KTRL. Nakon toga gledaćemo i serije između Auxesis Esports/Split Raiders, Crvena Zvezda Esports/Diamant Esports i Soveja/Cyber Wolves Esports.

Foto: Balkanesports

Ove sezone ligu su napustili Zero Tenacity, x25 Esports i ASUS ROG ELITE organizacije, a na njihovo mesto su došla tri tima iz kvalifikacija. Dosta novih imena na regionalnoj LoL sceni, a u ovoj konkurenciji čini se da Crvena zvezda Esports ima najveće šanse za osvajanje regionalnog EBL prvenstva. Crveno beli su okupili igrače koji su nekada igrali za organizaciju i koji imaju iskustva u EBL-u, mada možda mogu Split Raiders, Valiance ili neki od novih sastava da iznenade.

Nakon večerašnjih mečeva, sledeće ligaško kolo će biti odigrano 20. januara. Na zvaničnom Twitter nalogu možete da pogledate sastave i najave timova koji će se takmičiti u desetoj Esports Balkan League sezoni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.