Esports B92.net

Prvi čovek G2: “Perkz i Caps su kao Ronaldo i Mesi u istoj ekipi”

Vlasnik G2 Esports-a, Carlos “Ocelote” Santiago je oduvek hvalio dominantnu kombinaciju Rasmus “Caps” Winther-a i Luke “Perkz” Perkovića. A u poslednjoj epizodi “DUOS”-a, Ocelote ih je čak uporedio sa legendarnim fudbalskim zvezdama Kristijanom Ronaldom i Lionelom Mesijem.

Tamara Marjanović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Evropska ekipa je ove godine bila na vrhu LoL-a, posebno nakon što je G2 napravio moćan potez prelaskim Caps-a iz Fnatica i prebacivanjem Perkz-a na bot lejn. Uz njihovu pomoć, G2 diminira Evropom, pobedivši 2019 LEC prolećni i letnji Split, kao i Mid-Season Invitational turnir.

''Perkz je, naravno, talentovan – ali on stvarno radi naporno i gleda na sve ozbiljno. On je “tryhard” igrač, dok je Caps više sličan Mesiju ili Neimaru. On je super talentovan, igra igru zato što je voli, ne zato što oseća da treba da se poboljšava. On jednostavno mnogo voli igru'', izjavio je Ocelote.

I ako su različiti u pristupu, njihova eksplozivna kombinacija radi jer su obojica rano shvatili da “ne postoji samo jedan put ka uspehu”. Ovaj način razmišljanja obogućio je G2 da postane jedna od najfleksibilnijih i najtalentovanijih ekipa na svetu.

Perkz je izjavio da je on taj koji je pokrenuo razgovore oko zamene uloga. Međutim, kaže da bi ovo uradio samo za dva igrača – Caps-a ili Faker-a.

Borbu Perkz-a i Caps-a protiv Faker-a možete ispratiti ovog vikenda kada se G2 i SKT suočavaju u polufinalu Worlds-a, u nedelju, 3. Novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.