Esports B92.net

Poznati četvrtfinalisti League of Legends svetskog šampionata

Odmah nakon što su se odigrali i poslednji mečevi grupe D, žrebom su odlučeni parovi ovogodišnjeg četvrtfinala League of Legends svetskog prventsta.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Kao što je i očekivano, najveći utisak ostavile su ekipe iz Južnu Koreje, pošto se sve 3 nalaze na vrhu svojih grupa. Nakon što su SKT i Griffin osigurali plasman u plej-of u svojim grupama, juče im se pridružio i DAMWON Gaming. Dok će i Evropa imati 3 predstavnika, severnoameričke ekipe su razočarale svoje najvernije fanove, te neće imati nijednog predstavnika u četvrtfinalu.

U prvom četvrfinalnom okršaju 26. oktobra u 12:00 sastaće se Griffin i Invictus Gaming. Pobednik tog duela igraće sa pobednikom okršaja FunPlu Phoenix i Fnatic, koji je fantastičnom igrom u završnici grupe uspeo da savlada SKT1 i RNG i samim tim na iznenađenje svih eliminiše kinesku ekipu.

Dan kasnije, Splyce će izaći na megdan velikanu SKT-u, koji je po većini veliki favorit za ovogodišnji trofej. Pobednik ovog meča, čekaće pobednika duela DAMWON i G2, najveće nade za fanove sa zapada.

Kako vam se čini žreb i ko je po vama favorit za ovogodišnji trofej najbolje League of Legends ekipe na svetu?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.