Esports B92.net

Partizan predstavio svoj League of Legends tim za 2023. godinu

Dok smo mi odmarali tokom novogodišnjih praznika, Partizan je imao pune ruke posla, što je rezultovalo predstavljanjem nove League of Legends petorke!

Predrag Ciganović RUR
Podeli
Foto: Partizan Esports
Foto: Partizan Esports

Nakon što nisu opravdali očekivanja u prošlogodišnjoj letnjoj sezoni, očigledno je bilo da će Partizan potpuno promeniti sistem za odabir igrača. Odlučili su se da potpišu petorku koja je igrala u drugoj ligi NLC-a pod imenom Nativz. Kroz celu godinu su pružali fantastične partije, zbog čega su dva puta zauzeli prvo mesto, a potom i plasman u prvu ligu.

Najpoznatije ime za domaću scenu je sigurno Mladen „Cl0x“ Mitić koji se ranije već takmičio u Esports Balkan Ligi. Crno-beli su potvrdili da su svi igrači dobili ugovore do kraja godine, što je veliki korak napred u domaćem esportu, koji bi do sada retko omogućavao igračima stabilnost i kontinuitet.

Na poziciji glavnog trenera nisu pravili promene, pa će tu ulogu i naredne godine vršiti Atila ”Colamax” Dudaš. Njemu će se na poziciji pomoćnog trenera pridružiti bivši član Crvene Zvezde Nikola ”chopsteek” Mihailović.

Pored Partizana, samo je Diamant Esports zvanično predstavio svoju petorku za narednu EBL sezone, tako da verujem da će u narednim nedeljama i ostali timovi privesti potragu kraju!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.