Esports B92.net

Hearthstone pada sa vrha? Riot predstavio još jednu novu video igru – Legends of Runeterra

Riot Games je tokom proslave svoje desetegodišnjice doneo mnoštvo noviteta za sve svoje fanove, pa i one koji do sada nisu bili ljubitelji poplarne mobe. Dok ćemo njihovu pucačinu i seriju morati dugo da čekamo, kako stoje stvari, nova kartična igra, Legends of Runeterra samo što nije stigla.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Hearthstone je dugo na samom vrhu kartičnih igara, ali sada to mesto bi moglo da bude ugroženo. Riot Games je zvanično najavio ulazak u svet TCG-a i to u pravom trenutku. Hearhtstone je u poslednje vreme izgubio veliki broj igrača, te bi za LoR ovo bio savršen trenutak da preuzmu vodeću ulogu.

Iako do juče nismo ni znali da Riot sprema nešto novo, očigledno je da se na ovoj igri radi dosta dugo. Iz trejlera možemo da vidimo koliko će lepo izgledati nova igra, a ukolio vas zanima detaljniji pregled, igru već možete pronaći na Twitchu i Youtube-u, pošto je beta verzija otvorena. Izabrani igrači su već dobili priliku da je isprobaju, a možda baš i vi dobijete priliku ukoliko se prijavite preko njihovog sajta. Igra bi trebala da bude otvorena za sve u prvom kvartalu 2020. godine.

Ono što odmah možemo primetiti u klipu je da će se špilovi praviti oko League of Legends regija, kao što su: Demacia, Noxus, Freljord, Piltover, Zaun, Ionia i Shadow Isles. Igrači će u špilu moći da kombinuju dve regije. Sam opis igre, možete pronaći u klipu iznad.

Kako se vama čini nova igra i da li može da ugrozi Hearthstone, kada su u pitanju aktivni igrači

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.