Esports B92.net

Hans sama potpisao za Team Liquid

Samo dan nakon što je Team Liquid potvrdio dolazak Bwipo-a, stiglo je još jedno veliko pojačanje iz Evrope, Stiven “Hans sama” Liv.

Predrag Ciganović RUR
Podeli
Foto: Team Liquid
Foto: Team Liquid

Hans sama već nekoliko godina spada među najbolje ADC igrače u Evropi, a posebno u poslednje dve godine otkako je postao član Rogue-a. Prethodne godine je bio odličan tokom cele godine, zbog čega je bio jedan od najzaslužnijih igrača što njegova ekipa već tri uzastopne sezone završava među tri najbolje plasirane ekipe.

Dokazao je svoje kvalitete u Evropi, a sada će se preseliti u Severnu Ameriku, gde mnogi veruju da je konkurencija slabija. Ipak, on je potpisao za ekipu koja gradi šampionski tim, tako da sam siguran da organizaciju neće zadovoljiti išta osim borbe za trofeje.

”Bio sam deo Rogue-a poslednje dve godine i stvarno sam uživao za to vreme. Zahvalan sam im za šansu koju su mi ukazali”, izjavio je Hans sama.

Team Liquid je do sada potvrdio da su CoreJJ i Santorin produžili ugovore, kao i da je stigao Bwipo, zbog čega im sada preostaje samo da predstave novog midlejn igrača. Kao potencijalno pojačanje se pominje Bjergsen, koji se nakon godinu dana pauze vraća u akciju.

Da li verujete da bi ovakav sastav mogao da osvoji severnoamerički šampionat?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.