Esports B92.net

Fnatic ostaje bez najboljeg igrača

Jedna od najuspešnijih evropskih League of Legends ekipa svih vremena se sinoć rastala sa svojom legendom, pošto su potvrdili na tviteru da od 2021. godine, Martin ''Rekkles'' Larson više neće biti član ove organizacije.

Predrag Ciganović RUR
Podeli
Foto: Fnatic
Foto: Fnatic

Fnaticu se pridružio kada je imao samo 16 godina, kada je važio za jednog od najtalentovanijih igrača na svetu. Samo par meseci kasnije zaigrao je i za prvu postavu, da bi 2013. godine u svojoj prvoj sezoni pomogao ekipi da se domogne treće titule. Nakon preko 600 odigranih mečeva, više neće nastupati u žuto-crnom dresu, pa verujem da će mu najveća žal ostati za propuštenom prilikom u finalu Worldsa 2018. godine, kada su poraženi od Invictus Gaminga sa 3-0.

Prethodna sezona je takođe bila dosta dobra za ovu ekipu. Plasirali su se u četvrtfinale Worldsa, gde su nažalost propustili priliku da prođu dalje, pošto su imali prednost od 2-0. Ipak, kada se sve sagleda, nema razloga da navijači Fnatica budu nezadovoljni ostvarenim u poslednjih 12 meseci.

Organizacija je u svojoj oproštajnoj poruci navela da su mu ponudili najveći ugovor što su ikada ponudili jednom igraču, ali da je Šveđanin odlučan da svoju karijeru nastavi u nekoj drugoj organizaciji, što verovatno znači da će uskoro G2 dobiti svog novog ADC igrača.

Izvor: RUR Esports

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.