Esports B92.net

VLDN sutra igra svoj prvi meč za ENCE

Prošle nedelje smo saznali da će Vladan ”VLDN” Radević dobiti priliku da zaigra za ENCE na Azijskom šampionatu, pošto je doveden kao izmena za Pavela ”Dycha” Dihu, koji zbog vize nije mogao da se takmiči! Zbog toga ćemo ga sutra gledati na turniru sa nagradnim fondom od $500.000!

RUR
Podeli
Foto: SESE
Foto: SESE

Iako su Vladan i ENCE za sada sklopili saradnju samo za ovaj turnir, jer im je bila potrebna zamena, ovo je odlična prilika za našeg igrača da zaigra na jednom turniru ovakve veličine, gde će imati priliku da zaigra protiv najboljih ekipa na svetu! ENCE se nalazi u grupi A zajedno sa TYLOO-om, Astralisom i Lynn Visionom.

Prvi meč igraju protiv TYLOO-a i on počinje veoma rano, tj. u 05:00 po našem vremenu, što nažalost znači da će veliki broj gledalaca sa ovih prostora propustiti taj okršaj. Ipak, ukoliko ENCE dođe do pobede, naredni meč igraju već u 08:00 sa pobednikom duela Astralis i Lynn Vision.

Otkada je napustio iNation, nije aktivno igrao, te smo ga samo gledali na IESF šampionatu u Jašiju! Za VLDN-a ovo je odlična prilika da se dokaže ekipama koja traže nove igrače. Da li će to biti ENCE, ili neka druga ekipa, nije ni važno, ali se svakako nadamo da će pružiti partije kakve znamo da može! Srećno!

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.