Esports B92.net

Valve dodao novo izdanje Overpassa i Wingman mod u CS2

Valve je sinoć otkrio prvu ”Overhauled” mapu za Counter-Strike 2. Overpass je ponovo napravljen od nule u Source 2 endžinu, tako da nas očekuje dosta promena!

Božidar Radovanović RUR
Podeli

CS2 na Twitteru je okačio kratak klip koji pokazuje B sajt novog Overpassa, nakon čega je zvanično najavio da je mapa dostupna za igru u CS2 limited testu. Novi Overpass je ubačen u trenutni pool mapa zajedno sa Vertigom, dok su Nuke i Office za sada uklonjeni iz igre. Overpass možete igrati u okviru Deathmatch, Casual, Competitive i 2v2 Wingman modova, dok je Vertigo dostupan samo u Deathmatchu i Casualu.

Kada je CS2 zvanično najavljen, Valve je mape podelio na dve grupe – Touchstone/Upgrades i Overhauls. Touchstone mape su dobile nekoliko grafičkih poboljšanja i izmena u osvetljenju (Dust 2), dok Overhauls mape imaju značajnije vizuelne i strukturne promene (Overpass).

Kako vam se dopada novi Overpass?

CS2 na Twitteru je okačio kratak klip koji pokazuje B sajt novog Overpassa, nakon čega je zvanično najavio da je mapa dostupna za igru u CS2 limited testu. Novi Overpass je ubačen u trenutni pool mapa zajedno sa Vertigom, dok su Nuke i Office za sada uklonjeni iz igre. Overpass možete igrati u okviru Deathmatch, Casual, Competitive i 2v2 Wingman modova, dok je Vertigo dostupan samo u Deathmatchu i Casualu. Kada je CS2 zvanično najavljen, Valve je mape podelio na dve grupe – Touchstone/Upgrades i Overhauls. Touchstone mape su dobile nekoliko grafičkih poboljšanja i izmena u osvetljenju (Dust 2), dok Overhauls mape imaju značajnije vizuelne i strukturne promene (Overpass). Kako vam se dopada novi Overpass?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.