Esports B92.net

Rio Major: Nakon FaZe-a ispao i Vitality

Katastrofa za favorite se nastavlja, pošto je nakon FaZe Clana još jedan favorit završio učešće u ranoj fazi turnira. Vitality je porazom od ENCE-a zapečatio svoju sudbinu, pa su turnir završili na 14. mestu!

Predrag Ciganović RUR
Podeli
Foto: ESL
Foto: ESL

Francuska ekipa je uz FaZe Clan i NAVI verovatno bila najveći favorit za osvajanje Rio Majora, ali kao i Karriganova ekipa, učešće su završili gotovo na samom startu. Od ekipa od kojih se mnogo očekivalo, prikazali su veoma malo, zbog čega su zasluženo ispali.

Vitality je umalo savladao NAVI u prvom kolu, ali ih taj poraz nije previše omeo, jer su u sledećem okršaju deklasirali Faze. Delovalo je kao da su konačno pronašli svoju formu, ali je onda usledio težak poraz od MOUZ-a u kojem su imali neverovatnu prednost.

Ipak, tu nije bio kraj za francusku ekipu. Igrali su protiv ENCE-a za opstanak i malo ko je verovao da će ZywOo i momci već ovde završiti učešće. Kao što možete i pretpsotaviti iz dosadašnjeg teksta, razočarali su. SunPayus je bio nezaustavljiv, a ENCE je slavio rezultatom 2-0 i time izborio novu priliku za prolaz među najboljih 8.

Da li mislite da je Vitality zasluženo ispao? Da li je vreme za nove promene?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.