Esports B92.net

Novi FURIA igrač osvanuo na bilbordu Tajms Skvera u Njujorku

Pored klasične najave na socijalnim mrežama, FURIA Esports je predstavila svog novog Counter-Strike igrača na veoma neobičan i skupocen način.

Božidar Radovanović RUR
Podeli
Foto: FURIA Esports
Foto: FURIA Esports

FURIA je nedavno dovela jednog od najpoznatijih igrača profesionalne Counter-Strike scene, Gabrijela ”FalleN” Toleda. Međutim, organizacija je odlučila da najavi ovaj transfer u jednom od najpoznatijih, ali i najskupljih reklamnih prostora na planeti – Tajms Skver Njujorku. Dnevna cena iznajmljenog bilborda u Tajms Skveru može da dostigne i do 50.000 dolara.

Gejming kompanije poput Epic Games-a su u prošlosti često koristili Tajms Skver za reklamiranje svojih igara, ali ovo je prvi put da je jedna esports organizacija najavila novog igrača na ovaj način.

fallen-times-square-furia2023-2Foto: FURIA

FalleN je jedan od najpopularnijih Counter-Strike profesionalaca. Svoju karijeru je započeo davne 2005. godine, tokom koje je osvojio čak dva Majora. Neki od njegovih najpoznatijih timova su Luminosity, SK Gaming, MIBR i Imperial Esports. FalleN je početkom 2023. godine najavio da planira da se penzioniše, ali izgleda da ćemo ga gledati u dresu FURIE tokom prve Counter-Strike 2 sezone.

Nova FURIA će debitovati na IEM Cologne koji počinje 26. jula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.