Esports B92.net

G2 uklonio KennyS-a iz svoje postave – Vraća se JaCkz

Jedan od najpoznatijih AWP igrača svih vremena, Keni ”kennyS” Šrub od sinoć više neće biti deo G2, a na njegovo mesto će se vratiti doskorašnji član ekipe, Odrik ”jaCkz” Jug.

Predrag Ciganović RUR
Podeli
Foto: Dreamhack
Foto: Dreamhack

Nakon serije loših rezultata, jedna od najpoznatijih svetskih organizacija je bila primorana da napravi promene u svom CS:GO sastavu, zbog čega će se nakon 4 godine saradnje rastati sa KennyS-om. Iako je nekada važio za jednog od najboljih AWP igrača na svetu, Francuz već mesecima igra daleko ispod svog nivoa, zbog čega mnogi smatraju da je on glavni razlog iza loših rezultata koje je pružao G2 u poslednjih nekoliko meseci.

Dolaskom Nikole ”NiKo” Kovača, svi su mislili da je pravo vreme da G2 napravi korak napred, ali njihovi rezultati su zapravo postajali sve lošiji. Sada su doneli odluku da baš Niko preuzme ulogu povremenog AWP igrača, dok će se u postavu vratiti igrač kojeg je Nikola zamenio pre par meseci.

Od početka 2017. godine kada je Kenny potpisao za G2, promenili su se mnogi igrači, ali je on uvek ostao važan deo ovog tima. Kako se vremena menjaju, tako ni on više nije onaj igrač koji je bio tada, zbog čega je G2 morao da se oprosti od svoje zvezde, koja je u njihovom dresu osvojila 5 velikih trofeja.

Ovo će biti velika promena za ekipa koja je često zavisila od njegovih poteza, te je teško presuditi kakva će biti njihova budućnost. Iako je možda bilo očigledno da dvadesetpetogodišnjak ne igra na svom nivou, nisam siguran koliko će im povratak JaCkz-a zapravo podići nivo igre.

Njihovu novu postavu ćemo prvi put gledati u akciji 13. marta kada su sklopu ESL Pro Lige budu sastali sa Ninjas in Pyjamas. Da li mislite ad je G2 napravio dobar potez smenom KennyS-a?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu