Esports B92.net

CS:GO EEF šampionat: Srbija ostvarila plasman u plejof, duel sa Norveškom kreće u 16:00!

Sa pobedom protiv Nemačke, srpska CS:GO reprezentacija je uspela da se plasira u plejof fazu EEF šampionata u Oradei. U četvrtfinalu ćemo se sastati sa norveškom ekipom, danas u 16:00 časova.

RUR
Podeli
Foto: EEF
Foto: EEF

Srbija je svoj debitantski meč na EEF šampionatu odigrali protiv Nemačke. Momci iz iNationa su bili izuzetno ubedljivi – razbili su Nemce na Infernu sa rezultatom 16-1.

U drugoj rundi upper bracket-a smo se potom sastali sa Ukrajinom, koja je pobedila Austriju u prethodnoj rundi. Ukrajinci su odigrali fantastičnu igru – porazili su reprezentaciju Srbije na Vertigu sa rezultatom 16-1, i time ostvarili plasman u plejof.

Usledio je odlučujući meč – BO3 revanš sa reprezentacijom Nemačke. Nemci su se ovoga puta pokazali u mnogo boljem svetlu, ali je Srbija ipak bila bolja – pobedili smo meč sa rezultatom 2-1, a time i plasman u plejof.

Danas u 16:00 časova nas čeka četvrtfinalni duel sa Norveškom. Evo i kompletnog rasporeda:

  • 16:00 – Srbija vs. Norveška
  • 16:00 – Češka vs. Švedska
  • 19:00 – Makedonija vs. Španija
  • 19:00 – Ukrajina vs. Izrael

Mečeve možete pratiti na zvaničnom EEF Twitch kanalu.

Najbolje ekipe sa ovog turnira će se plasirati na finalni turnir u organizaciji Međunarodne Esports Federacije, koji će se odigrati u periodu od 27. novembra i 9. decembra. Želimo puno sreće našim predstavnicima!

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.