Esports B92.net

Četvrtfinalni meč IeSF kvalifikacija između Srbije i Izraela odložen zbog problema sa serverima

Kako saznajemo od organizatora svetskog IeSF šampionata, prvi meč plejofa evropskih CS:GO kvalifikacija između iNationa i reprezentacije Izraela je zvanično odložen.

Božidar Radovanović RUR
Podeli

INation i Izrael su danas u 16:00 časova imali zakazan meč u četvrtfinalu kvalifikacija. Međutim, serveri su bili toliko nestabilni da su organizatori odlučili da odlože meč za 10. jun. O tačnoj satnici meča ćemo vas naknadno obavestiti.

Ovo je veoma važan duel za iNation, pošto će pobednik ostvariti direktan plasman za svetsko prvenstvo, dok će poražena ekipa biti eliminisana.

Sa druge strane žreba, Crna Gora upravo igra četvrtfinalni meč sa reprezentacijom Ukrajine.

iesf-ination-csgo-eeu-quali-quarter-bracket1Printscreen: Liquipedia Za iNation nastupaju:

  • Ivan ”choiv” Živković
  • Nikola ”Dragon” Bošković
  • Vladan ”VLDN” Radević
  • Vladan ”kind0” Mandić
  • Aleksa ”Impulse” Stankić

Ovogodišnji Svetski Esports Šampionat u organizaciji Međunarodne Esports Federacije (IeSF) će se održati u Rumuniji, u gradu Jašiju od 24. avgusta do 4. septembra, gde će se najbolji esportisti sveta takmičiti za impozantnu novčanu nagradu od pola miliona dolara. Za informacije o ostalim reprezentacijama, posetite ovaj link.

Sve aktuelne informacije o IeSF šampionatu, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR i SESE, kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.