Esports B92.net

Na’Vi potvrdio povratak Guardiana

Nakon nešto više od dve godine, jedan od najboljih AWP igrača svih vremena vraća su u organizaciju u kojoj se proslavio. Od sinoć, Ladislav ”GuardiaN” Kovacs se zvanično vratio u Natus Vincere.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Dvadesetosmogodišnjak je skoro četiri godine igrao u žuto-crnom dresu, pre nego što je 2017. godine prešao u Faze Clan. Iako sa novom ekipom osvojio veliki broj trofeja, onaj najbitniji, Major trofej mu još uvek nedostaje. Nakon malo lošijeg perioda u evropskom sastavu, GuardiaN se vraća u Na’Vi, gde će zameniti još jednog dugogodišnjeg člana, Zeusa, koji je u međuvremenu otišao u penziju.

Zajedno sa njim u Na’Vi stiže još jedan veteran CS:GO-a, ukrajinac B1ad3, koji će postati novi trener. Tokom svoje karijere bio je poznat kao jedan od najboljih kapetana, pa ne sumnjamo da će doneti prekopotrebnu stabilnost u ovu ekipu.

Oni će sada imati manje od dve nedelje da se pripreme za DreamHack Masters u Malme, na kojem se nalazi stvaro impresivna lista učesnika. S’obzirom da je Slovak tokom karijere uvek bio glavni AWPer u timu, biće zanimljivo da vidimo kome će pripasti ta uloga, pošto najbolji igrač sveta, S1mple, takođe koristi zeleni snajper. Još uvek nije potvrđeno ko će tačno biti IGL u ovoj petorci, ali kako stoje stvari, ta uloga će pripasti i najmlađem članu ekipe, Kirilu ”Boombl4” Mihajlovu.

strana 1 od 11 idi na stranu