Esports B92.net

CR4ZY na pobedu do četvrtfinala na svom prvom CS:GO Majoru

Naša najbolja CS:GO ekipa nastavlja da pravi iznenađenja, pa nakon što su pale Nindže u Pidžamama, pao je još jedan velikan poput Faze Clana.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Čim smo videli, koja mapa će se igrati, znali smo da naša ekipa ima dobru priliku. Mirage im je definitvno jedna od najboljih mapa, a to su sada samo još jednom dokazali. Iako je Faze Clan dobro startovao, osvojivši prvi 3 runde, naša ekipa je fantastičnom serijom brzo poptuno preokrenula situaciju. Uzeli su 7 od sledećih 8 rundi, što je već bio fantastičan rezultat za slabiju T stranu. Na kraju su podelili po 2 runde i prvi deo se završio rezultatom 9-6 za CR4ZY.

U drugom poluvremenu CR4ZY uzima pištolj rundu i naredne 3, što im donosi ogromnu prednost. Tada ipak Faze uspeva malo da se povrati nakon sjajnog 1v3 poteza Nea, ali to je bilo sve. Vrlo brzo nakon toga sjajni potezi Ottond-a osiguravaju pobedu za CR4ZY rezultatom 16-9.

Naša ekipa se sada nalazi sa skorom 2-1, što znači da im je potrebna jedna pobeda u naredna dva BO3 meča, kako bi uspeli da osiguraju četvrtfinale Majora. Protivnik će biti poznat nakon što se odigraju preostali mečevi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.