Nova aplikacija "Halo bebe" prati potrebe dece u odnosu na uzrast VIDEO

Savetovalište "Halo beba" želelo je još više da olakša i pomogne roditeljima, pa je tako od Nove godine u Srbiji dostupna nova aplikacija za mobilni telefon. Uz njenu pomoć roditelji mogu da dobiju korisne savete i važne informacije.

Izvor: B92, TV Prva
Podeli
Foto: Printskrin/Prva TV
Foto: Printskrin/Prva TV

"Ove godine smo lansirali aplikaciju "Halo beba vaš saputnik u roditeljstvu", tako da će roditeljima ova potpuno besplatna aplikacija omogućiti, ne samo da budu bolji roditelji, već da im olakša roditeljstvo kao takvo. Aplikacija je interaktivna i personalizovana, za svako dete ponaosob se pravi profil i ona prati potrebe dece u odnosu na uzrast", kaže za TV Prva savetnica u "Halo beba" Jelena Vasojević.

Prema njenim rečima, potrebno je da roditelji u aplikaciju ubace težinu i datum rođenja deteta i onda će im izlaziti kalendar vakcinacije, kada je planirana sledeća vakcinacija, posete pedijatru, pratiće rast i razvoj dece i prikazivati tekstove koji su namenjeni za taj razvojni uzrast dece.

"S druge strane, nama će olakšati rad kao telefonskom savetovalištu jer je bogata tekstovima, veliki broj tema je obrađen. Ima i video simaka. Nekad nemamo vremena toliko da pričamo za vreme jednog telefonskog razgovora, pa možemo da ih uputimo da detaljno nešto pročitaju na aplikaciji i onda da se eventualno ponovo čujemo da razjasnimo neke stvari."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu