Ovo može samo majka: Operisala se da bi odlučila da li da pusti i sina "pod nož" VIDEO

Voditeljka Sanja Kužet odlučila se na neobičan potez u svojoj 31. godini kako bi donela odluku da li da njeno dete ode na operaciju.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printscreen / TV Prva
Foto: Printscreen / TV Prva

Njen stariji sin je od malena imao problem sa uvećanim krajnicima i kada je napunio šest godina savetovali su mu operaciju. Sanja, koja je takođe imala problema sa krajnicima, tada je rešila da se operiše pre njega, kako bi videla kako izgleda operacija i oporavak.

"Najteže mi je pala adaptacija na obdanište, kad je reč o njegovom zdravlju. Ona je dugo trajala. Njegova boljka su bili uvećani krajnici… Često je imao antibiotske terapije. Mišljenja lekara su bila različita, neki su govorili da treba sačekati sa operacijom. Pre četiri godine, kada je on ima šest, odlučili smo da mu operišemo krajnike, ali sam dva meseca pre njega sebi operisala krajnike. Rekla sam: prvo ću ja da vidim šta i kako", ispričala je svoje iskustvo Sanja Kužet u emisiji TV Prve “Na prvom mestu”.

Posle operacije više nije bilo problema, rekla je ona i dodala da se zbog toga veoma lako odlučila da mlađem detetu pre prvog rođendana operiše krajnike.

"Sa mlađim sinom, koji sad ima dve godine, čim smo uočili prve naznake obolelih krajnika, oko sedmog meseca, nismo želeli da čekamo i pre prvog rođendana smo suprug i ja odlučili da bude operisan. Naravno, na preporuku lekara. Usudili smo se da tako malo dete uvedemo u totalnu anesteziju, to je roditeljima najstresnija situacija, ali kad verujete lekarima, stručnjacima nema razloga za strah. Samo dve nedelje posle operacija proslavili smo mu prvi rođendan, a njemu je bilo bolje", ispričala je voditeljka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu