Svaki korak je važan: Instalirajte ovu aplikaciju i pomozite deci oboleloj od raka VIDEO

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) pomaže veliki broj porodica koje se bore sa strašnom bolesti.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Depositphotos/photographee.eu
Foto: Depositphotos/photographee.eu

Dvoje prijatelja Tamara Klarić i Bogdan Stevanović krenuće peške u šetnju od Niša do Beograda u drugoj po redu šetnji "Pruži korak". Cilj ove akcije je prikupljanje sredstava za izgradnju nove roditeljske kuće u Beogradu, a pešačenje će započeti ispred Dečje bolnice u KC Niš.

U Beogradu će 26. septembra biti organizovan marš solidarnosti kroz grad, a počinje od Sportskog centra Banjica i završava ispred Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj. Marš počinje u 15 sati.

Ovim putem vas pozivamo da pomognete i podržite akciju tako što ćete na telefone instalirati aplikaciju "Pruži korak" koja će meriti vaše korake i konvertovati ih u dinare. Sumu koju tim putem prikupite doniraće kompanije. Možete da izvršite i uplatu na račun NURDOR-a broj 170-30010715000-82 sa pozivom na broj 12345 i svrhom uplate "Produži korak". Svakako je dobrodošao i svaki SMS na broj 1150, a cena jednog SMS-a je 100 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 20 idi na stranu