Ukinut YouTube kanal popularnog strimera: Krao sadržaj od drugih VIDEO

Nakon meseci kontroverzi, koje su okruživale video sadržaj sa reakcijama, YouTube kanal striming zvezde xQc je ukinut.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Popularni strimer Feliks "xQc" Lemgjel je na udaru zbog "krađe sadržaja" za svoje video klipove sa reakcijama i prekršio je nekoliko pravila u vezi sa autorskim pravima na YouTubeu.

Poslednjih nedelja, xQc je izbegavao da objavljuje sadržaj na YouTubeu, u nadi da će izbeći još jednu opomenu za kršenje autorskih prava, što bi ugrozilo njegov kanal.

Ipak, strimer je saznao da je njegov YouTube kanal ukinut, nakon pokušaja da poseti stranicu i poruke koja ga je dočekala: "Ova stranica nije dostupna. Izvinjavamo se zbog toga. Pokušajte da potražite nešto drugo".

U trenutku pisanja ove vesti, xQc-ov YouTube kanal je u potpunosti nedostupan i sav njegov sadržaj je nestao sa sajta.

U reakciji na ovu situaciju, tokom prenosa uživo, xQc je izrazio zbunjensot i frustraciju i veruje da je ostao bez kanala zbog trenutnih opomena za kršenje autorskih prava, koje su još uvek u procesu obrade, što je dovelo do automatskog ukidanja kanala.

Uprkos ovim problemima, xQc ističe da nije previše zabrinut i da ge ne zanima zarada. Umesto toga, više je fokusiran na sadržaj koji može da utiče na zajednicu kroisnika.

Takođe, xQc veruje da će njegov YouTube kanal biti vraćen, dok fanovi nisu uvereni u to i zabrinuti su da bi sav njegov sadržaj mogao biti izgubljen zauvek.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.