Preuzmite besplatno Assassin's Creed video-igru

Stižu praznični dani, a sa njima i pokloni koje će većina platforma nuditi da privuče potencijalne kupce.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Srpski tim iza Assasin's Creed Mirage za B92.net: Novi deo nosi nostalgiju uz moderan gejmplej

Ovoga puta, Ubisoft je prazničnu kampanju započeo naslovom iz jednog od njihovih najpoznatijih serijala - u pitanju je Assasin's Creed Syndicate, koji možete da preuzmete potpuno besplatno.

Ova video-igra objavljena je 2015. godine, a imate nedelju dana da ga preuzmete u okviru svoje Ubisoft kolekcije, jer darivanje traje do 6. decembra.

Syndicate stiže kao nastavak Assasin's Creed Unity video-igre, a radnja je smeštena u London iz viktorijanskog doba, gde kontrolišete blizance Fraj.

Pored uobičajene stelt akcije, ovde su debitovali i mehanizmi kao što su kočije kojima možete da se vozite, kao i kuka koju koristite kada negde morate brzo da se popnete. Igra takođe sadrži sekvence u kojima su igrači "uvučeni" u sukob iz Prvog svetskog rata u Londonu.

Ovo je bio poslednji naslov u klasičnom serijalu, a dolazak Assassin's Creed Originsa 2017. godine označio je novo RPG "odelo" franšize.

Međutim, najnoviji deo, Assassin's Creed Mirage (koji se velikim delom pravio pravio u Srbiji, a iz Ubisofta su o tome govorili za B92.net), vratio je originalnu formulu za kompaktniji gejmplej.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.