Novi HP All-in-One dolazi sa AI smanjenjem šuma

EliteOne 800 G8 ima elegantan dizajn i opcionu iskačuću web kameru.

Izvor: Engadget
Podeli

HP je predstavio svoj najnoviji All-in-One desktop računar. Kompanija tvrdi da je EliteOne 800 G8 prvi komercijalni All-in-One koji nudi smanjenje buke i svest o prisustvu na osnovu veštačke inteligencije koje je HP uključio u neke prenosne računare. Svest o prisutnosti može automatski zaključati računar kada se odmaknete i probuditi ga kada se vratite.

Računar je dostupan sa 23,8-inčnim ili 27-inčnim ekranom do 2560x1440, sa manjim prikazom plavog svetla i anti-glare opcijom. Ima opcionu iskačuću web kameru od 5 megapiksela koja može da se okrene i ka napred i iza računara, sa varijantama koje nude infracrvenu kameru i "time of flight" senzor. Kamera vas može pratiti, a sistem koristi otkrivanje scene za podešavanje postavki u zavisnosti od nivoa osvetljenosti. Postoji i funkcija dinamičkog izravnavanja glasa koja će održavati jačinu vašeg glasa konzistentnom bez obzira da li ste blizu ili dalje od mikrofona.

EliteOne 800 G8 podržava do 64GB DDR4 3200 SDRAM i 2TB SSD memorije, dok postoje slotovi za proširenje. Dolazi sa procesorom Intel Core 11. generacije, do i9.

Postoje pristojne mogućnosti povezivanja, uključujući dva USB-C, tri USB-A, DisplayPort, HDMI i Ethernet port. Tu je i podrška za Bluetooth 5 i WiFi 6.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.