Najkompaktniji LG zvučnik sa jakim basom koji ne smeta komšijama

Kompanija LG predstavila je novi soundbar - LG Eclair, kako navode, najkompaktniji zvučnik do sada, koji će se prvo pojaviti na tržištu Severne Amerike, pa u ostalim delovima sveta.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Ova linija zvučnika je već dobila počasnu nagradu za inovaciju na sajmu CES 2021, a iz LG-ja ističu da "prati savremeni način života zahvaljujući elegantnom, kompaktnom dizajnu koji se dobro uklapa u manje prostore" pružajući, kako su dalje naveli, očaravajući kvalitet zvuka.

Uprkos svojoj veličini, LG Eclair ima moćne performanse sa podrškom za Dolby Atmos® i DTS: X, a neće uznemiravati komšije svojim snažnim basom zahvaljujući niskim vibracijama.

Foto: Promo
Foto: Promo

Dimenzije uređaja su svega 296 x 59,9 x 126 mm – što je trećina širine prethodno najmanjeg LG zvučnika.

Južnokorejska kompanija navodi i da LG Eclair nudi i bolji ugođaj prilikom gledanja filmova zahvaljujući podršci za 4K koja omogućava gledaocima da uživaju u 4K i HDR sadržaju, uključujući Dolby Vision, na svojim omiljenim striming kanalima.

Foto: Promo
Foto: Promo

Pored toga, dodaje se da LG AI Sound Pro analizira sadržaj koji se reprodukuje i automatski primenjuje najbolje postavke zvuka, u zavisnosti od sadržaja u kojima korisnik najviše uživa, bilo da je reč o vestima, muzici ili filmovima.

Foto: Promo
Foto: Promo

LG Eclair je i praktičnog dizajnirn, tako da koristi manje kablova, a zvuk ne gubi na kvalitetu, saopštio je LG.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.