Mr Beast snimao u Hrvatskoj, a na zidu – "Jokić MVP" VIDEO

Na kanalu koji trenutno prati 242 miliona ljudi, najpoznatiji i najbogatiji jutjuber na svetu, MrBeast (Džimi Donaldson), objavio je video "preživljavanja u napuštenom gradu".

Izvor: Bug
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nova avantura popularnog snimana je, ne u pravom napuštenom gradu, ali u zapuštenom odmaralištu Kupari kod Dubrovnika, za koje su rekli da ima "estetiku zombi apokalipse".

Napušteni hoteli, vile, bazeni i ostale građevine Kupara poslužili su kao idealna postavka za novi video, koji već ima desetine miliona pregleda.

Okosnica radnje je "preživljavanje", sedam dana koje Donaldson i njegova ekipa moraju da provedu bez ikakve infrastrukture, samo koristeći ograničene resurse koje su sa sobom poneli. U toj ekipi je bio i Mark Rober, bivši inženjer NASA i također poznati jutjuber sa 30 miliona pretplatnika.

U jednom trenutku, zanimljivo je, na zidu jedne napuštene zgrade stajao je grafit "Jokić MVP", u čast srpskog košarkaša Nikole Jokića. To moćete videti na snimku ispod.

Zanimljivo je da je, kada je video sniman prošlog meseca, Dubrovački dnevnik pisao o tome da su neki od članova ekipe pili vodu sa tamošnjeg izvora, pa se od nje razboleli. Taj incident u videu nije prikazan, ali je zbog nestašice vode na setu dvoje članova ekipe ranije poslato kući, tako da je očito nekih logističkih problema bilo.

Točna lokacija snimanja se ne spominje, iako MrBeast u jednom trenutku priča o tome kako je hotelski kompleks bio pogođen ratom, pa napušten decenijama prikazujući i stare slike, kao i razglednicu na kojoj piše "Kupari".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.