Isplati se biti aktivan: Reddit plaća korisnike ako ispune sve uslove

Reddit je nedavno objavio da će plaćati najaktivnijim korisnicima u virtuelnom zlatu, koje će moći da pretvore u pravi novac.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Shutterstock/Ink Drop
Foto: Shutterstock/Ink Drop

Novi "Contributor Program" platforme omogućava korisnicima koji ispunjavaju određene uslove da dobiju stvarni novac za sadržaj koji objavljuju. Takođe, platorma takođe menja način određivanja nagrada za objave ili komentare tako što eliminiše Reddit novčiće u korist zlata.

Ovaj program je za sada omogućen punoletnima koji se nalaze u SAD, pod uslovom da imaju nalog sa "dobrom reputacijom" i ispunjavaju minimum zahteva za količinu karma poena, prenosi Engadget.

Reddit će takvima dodeliti status "standardnog saradnika", i plaćati im 90 centi po dodeljenom zlatu, a najbolji će dobijati dolar po zlatu ako ispunjavaju sve potrebne uslove. Oni koji padnu ispod norme, neće imati pravo na isplatu dok ne dostignu unapred određene ciljeve.

Mada ovaj program još nije zaživeo u SAD, možete periodično da proverite da li vam je omogućen tako što ćete u okviru svog Reddit naloga imati opciju za pridruživanje, pod naslovom "Verifikujte se da biste počeli da zarađujete".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.