Ekskluzivni program: Tinder odabranima nudi da plaćaju 500 dolara mesečno za VIP režim

Društvena mreža za pronalaženje partnera, Tinder, najavio je za "odabrane" pretplatu od 499 dolara mesečno.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Shutterstock, Daniel Pawer
Foto: Shutterstock, Daniel Pawer

Ova pretplata biće dostupna samo onim korsnicima koji budu pozvani da se priključe programu pod imenom Tinder Select.

Kao deo premijum plana, pretplatnici će moći da šalju poruke ljudima sa kojima se ne podudaraju (nemaju "match" na aplikaciji), dok će najtraženiji korisnici videti njihove profile.

Tinder kaže da je, za sada, ponudio ovaj plan brojci koja je manja od 1 odsto korisnika, i to onima koje smatra "izuzetno aktivnim".

"Znamo da postoji grupa veoma angažovanih i aktivnih korisnika koji daju prioritet efikasnijim načinima za pronalaženje veza. Zato smo izveli opsežne testove, kako bismo im dali novu ponudu", rekao je glavni proizvodni direktor Tindera Mark Van Risvik, prenosi Bloomberg.

Ako budu izabrani da se prijave, korisnici će morati da ispune "Prikaz za izbor od 5 stavki".

To znači da njihov profil mora da sadrži verifikovanu fotografiju, biografiju, pet interesovanja, najmanje četiri slike i detalje o tome kakvu vezu traže. Ako je njihova prijava odobrena, članovi mogu da dodaju ekskluzivnu značku Select na svoj profil.

Kao što Twitter dopušta sakrivanje plave kvačice, članovi koji imaju Select takođe mogu da sakriju ovaj znak, u slučaju da ne žele da ljudi znaju da su platili za paket najvišeg nivoa.

Nova pretplata dolazi više od godinu dana nakon što je Tinderova matična kompanija, "Match Group", kupila dejting aplikaciju The League koja funkcioniše samo po pozivu, a koja cilja na "ambiciozne, karijerno orijentisane samce". Ta aplikacija košta korisnike do 1.000 dolara nedeljno.

Za sada, čini se da glavna privlačnost Tinder Select programa leži u njegovoj ekskluzivnosti i prilici da poboljšate svoje šanse sa najtraženijim korisnicima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.