Američka pita na Maskov način: Nije baš svima bilo smešno

Ilon Mask je još jednom u žiži javnosti, ali ovog puta tema nisu ni automobili ni rakete već - pita.

Izvor: B92
Podeli
Foto: EPA-EFE/ANGELO CARCONI
Foto: EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Naime, poslastičarnica u Kaliforniji rekla je da je kompanija Tesla naručila nekoliko hiljada malih pita za jedan događaj koji su pravili, i to u poslednjem trenutku, a da su zatim odustali od porudžbine.

Pite su već bile napravljene, a poslastičarnici je naneta šteta od 2.000 dolara. O ovome su pisali na društvenoj mreži Facebook, a zatim su ih i lokalni mediji zvali kako bi ispričali šta se desilo. Nešto kasnije, slučaj je stigao i do Maska.

"Tek sad čujem za ovo. Sredićemo stvari sa poslastičarnicom. Ljudi bi uvek trebalo da se oslone na Teslu", rekao je multimilijarder.

Nekoliko dana nakon što je Mask ovo objavio na Twitteru, vlasnik poslastičarnice je rekao da im kompanija Tesla ispunila obećanje i da je dug plaćen. Takođe, kao znak izvinjenja, napravljena je još jedna porudžbina, ali su morali da je odbiju jer su previše zauzeti.

Od čitavog slučaja, čini, najvbolje je prošla sama poslastičarnica jer je dobila veliki marketing (zove se "Giving Pies" u slučaju da vas zanima). Redovi ispred su sada toliki da jednostavno ne mogu da postignu sve, kako je i sam vlasnik rekao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.