Pretnje smrću zbog odlaganja Cyberpunk 2077: "Mi smo ljudi, baš kao i vi"

Cyberpunk 2077 je odložen, a reakcije fanova su, očekivano, negativne. Ipak, izgleda da su neki primili ovu vest mnogo teže nego što bi trebalo.

Izvor: B92
Podeli
Foto: GettyImages/Christian Petersen
Foto: GettyImages/Christian Petersen

Andžej Zavacki, glavni dizajner iz studija CD Projekt Red, uputio je na Tviteru poruku svojim pratiocima, moleći sve koji su razočarani da ipak "smire strasti", jer neka ponašanja, poput pretnji smrću, prelaze granicu pristojne komunikacije.

"Razumem da se osećate besno, razočarano i želite da izrazite svoje mišljenje. Međutim, pretnje smrću programerima je apsolutno neprihvatljivo. Mi smo ljudi, baš kao i vi", napisao je Zavacki.

<blockquote class="reddit-card" data-card-created="1603887682"><a href="https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/jj4ri7/this_was_literally_yesterday/">This was literally yesterday</a> from <a href="http://www.reddit.com/r/cyberpunkgame">r/cyberpunkgame</a></blockquote>
<script async src="//embed.redditmedia.com/widgets/platform.js" charset="UTF-8"></script>

Fanovi su ljuti zbog toga što su nekoliko puta od studija dobili uverenje da neće biti odlaganja i da je sve privedeno kraju. Podsetimo, izlazak dugo iščekivane video-igre Cyberpunk 2077 odložen je 21 dan, pa je, tako, novi datum 10. decembar.

strana 1 od 49 idi na stranu