Svi imamo blam fotografije iz prošlosti: Njihovo brisanje je lakše nego ikad

Facebook je pronašao novi način da vam olakša brisanje starih objava i fotografija. Sada možete da ih brišete više odjednom, umesto jednu po jednu.

Izvor: B92, Tportal
Podeli
Foto: Depositphotos, AntonioGuillemF
Foto: Depositphotos, AntonioGuillemF

U pitanju je "Manage Activity" opcija, gde možete i da sakrijete objave ako iz nekog razloga ne želite da ih obrišete.

Iz kompanije Facebook kažu kako ovaj novi alat nastao zbog zaštite privatnosti, ali je i posledica toga što su korisnici već godinama aktivni na toj društvenoj mreži i potreban im je način da lakše "počiste" stare fotografije i objave zbog kojih im je danas neprijatno.

Opcija "Manage Activity" nije za sada dostupna svima, već samo ograničenom broju korisnika, i to samo za Facebook aplikaciju. Očekuje se da bi uskoro mogla da bude omogućena i za dektop verziju.

Ako želite da isprobate, otvorite stranicu vašeg Facebook profila i skrolujte do opcije "Add to story". Odaberite tri tačkice odmah pored, a zatim "Manage Posts".

Objave možete da filtrirate objave po datumu, kao i po tome jeste li ih objavili vi ili neko drugi.

Arhivirane objave biće vidljive samo vama, ali neće biti uklonjene u potpunosti. Kada obrišete objavu, biće dostupna još 30 dana u odeljku "Recycle bin", prenosi tPortal.

strana 1 od 39 idi na stranu