IT akademija | PR

Visoka i srednja škola za IT slave Dan škole uz velike popuste za upis

Dve vodeće IT obrazovne ustanove u regionu Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS i Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS proslavljaju Dan škole i tim povodom poklanjaju posebne pogodnosti za upis na najtraženije IT profile: do 1.015 evra popusta za upis u prvu godinu osnovnih i master studija ITS-a, kao i upis u ITHS sa do 1.960 evra popusta za svaku godinu školovanja.

it akademija | pr ponedeljak 29.05. 10:00

Srednjoškolci, učestvujte na besplatnim kreativnim radionicama na Fakultetu savremenih umetnosti

Ako idete u srednju školu, a imate talenat za umetnost i volite različite kreativne stvari, onda bi u subotu 22. aprila trebalo da budete na Fakultetu savremenih umetnosti, koji i ove godine organizuje Creative Art Workshop. Biće organizovane radionice iz različitih oblasti: iz savremenog novinarstva, glume, muzičkih komunikacija, slikarstva i crtanja, dizajna i multimedija, modnog dizajna i multimedijalne produkcije.

it akademija | pr sreda 5.04. 10:30

Da li vam master diploma zaista donosi bolji posao i veću platu?

Završili ste fakultet i imate osećaj da još uvek ne znate ništa konkretno i praktično da radite? Master studije bi mogle da budu rešenje. Osim što nude usko stručno obrazovanje iz najtraženijih oblasti, one vam omogućavaju i da steknete znanja i veštine zahvaljujući kojima ćete moći da birate posao, a samim tim i visinu plate.

it akademija | pr petak 10.03. 13:51
strana 1 od 43 idi na stranu