Ruski haker priznao krivicu

Ruski državljanin, 28-godišnji Darij Pankov, zvani dpxaker, mogao bi provesti narednih pet godina iza rešetaka nakon što se izjasnio krivim za razvoj i prodaju malvera koji se koristio u brojnim sajber napadima.

Izvor: Informacija.rs
Pošaljite komentar
  1. Pa ako je sajber kriminalac i to medjunarodni, zasto ga ne sudi Gruzija?Ili jednostavno ga proteraju u Rusiju, nego bas Amerima! Ljube cizme Amerikancima, misle da ce ovi da im teritoriju koju drze prorusi vrate. To je kao Jermeni, vojna vezba sa USA u inat Rusima. Kapitulirali za jedan dan, tako su ih dobro naucili Ameri.
    (Miroslav, 20. septembar 2023 15:12)

    Ameri podigli optuznicu, Gruzini ga uhapsili i isporucili Amerima na njihov zahtev. Zasto bi ga isporucivali Rusiji.

    Inace odnosi Rusija-Gruzija i Rusija-Jermenija su neuporedivi.
    (dule, 22. septembar 2023 14:13)

    # Link komentara

  2. Debil. Sposoban IT guru tu lovu uzme na legalnim poslovima za godinu dve.
    (Branko, 20. septembar 2023 15:44)

    Kao što si ti na primer ili?
    (Visoka peć za promašene slučajeve, 21. septembar 2023 13:40)

    # Link komentara

  3. Pa ako je sajber kriminalac i to medjunarodni, zasto ga ne sudi Gruzija?Ili jednostavno ga proteraju u Rusiju, nego bas Amerima! Ljube cizme Amerikancima, misle da ce ovi da im teritoriju koju drze prorusi vrate. To je kao Jermeni, vojna vezba sa USA u inat Rusima. Kapitulirali za jedan dan, tako su ih dobro naucili Ameri.
    (Miroslav, 20.)
    I sta kazete da ga izruce rusiji?
    (vajolet, 21. septembar 2023 08:04)

    # Link komentara

  4. Debil. Sposoban IT guru tu lovu uzme na legalnim poslovima za godinu dve.
    (Branko, 20. septembar 2023 15:44)

    # Link komentara

  5. Pa ako je sajber kriminalac i to medjunarodni, zasto ga ne sudi Gruzija?Ili jednostavno ga proteraju u Rusiju, nego bas Amerima! Ljube cizme Amerikancima, misle da ce ovi da im teritoriju koju drze prorusi vrate. To je kao Jermeni, vojna vezba sa USA u inat Rusima. Kapitulirali za jedan dan, tako su ih dobro naucili Ameri.
    (Miroslav, 20. septembar 2023 15:12)

    # Link komentara

  6. Pa ako je sajber kriminalac i to medjunarodni, zasto ga ne sudi Gruzija?Ili jednostavno ga proteraju u Rusiju, nego bas Amerima! Ljube cizme Amerikancima, misle da ce ovi da im teritoriju koju drze prorusi vrate. To je kao Jermeni, vojna vezba sa USA u inat Rusima. Kapitulirali za jedan dan, tako su ih dobro naucili Ameri.
    (Miroslav, 20. septembar 2023 15:05)

    # Link komentara