1. Kakva gomila gluposti!? Otkriva abnormalne aktivnosti u elektromagnetnim polju pri izvrsavanju malvera!? Buahahahahah!!!!
    (blab, 11. januar 2022 00:13)

    # Link komentara

  2. 'Ladno sam procitao da me stiti od malera.
    (drvobradi, 10. januar 2022 12:48)

    tise buraz :)
    pokupovace balkanci sve zalihe...
    (wer, 10. januar 2022 17:57)

    # Link komentara

  3. "Što se tiče ignorisanja, nauka obično ignoriše neutemeljene tvrdnje i teorije. Istovremeno, to je za Semira izvanredna prilika da se dokaže. Slobodno neka ponudi svoje teze, zajedno sa eksperimentalnim, ponovljivim dokazima ili bar teoriju sa solidnom pratećom matematikom i problem ignorisanja će vrlo brzo i lako biti rešen."

    - Govorim samo o praktičnim merenjima, kamerom snimljenim i uvek dokazivim i ponovljivim. Što se nauke tiče, ona gura pod tepih sve što ne može da objasni. Poput iračke devojčice koja se rodila, objasnila prethodni život, odvela policiju do svog ubice i mesta svog leša u pustinji. Nauka je rekla da svi ti ljudi ne postoje, kao ni priča. Dok je ubica priznao i služi kaznu.
    A šta ćemo tek sa selom u Indiji, koje nauka objašnjava isključivo nuklearnim ratom pre 30.000 godina i gura pod tepih. Da se ne priča previše o tome, ne godi.
    Ali, to su samo neki primeri.
    Zemljane je stvorila viša rasa, dok su naša religija i nauka jednako smešni.
    Razdvoj fotone na veliku udaljenost, poput kontra lasera, oni će i dalje zajednički oscilovati, a ljudsko oko i merni instrumenti će reći da tu svetlosti nema.
    Jednako je i sa dušom.
    Nauka jednako, poput religije, maše određenim knjigama, postavlja sebe za jedino moguće i doajena, i brani bilo kakvo drugo razmišljanje - od malih nogu. Nauka je druga vrsta religije.
    (Ćuj ba, 10. januar 2022 17:22)

    # Link komentara

  4. "Svi smo gledali dr. Semira Osmanagića i njegovu upotrebu detektora magnetnog polja na pojedinim mestima koje nauka.... pa ignoriše ako ne odbacuje."

    Baš si našao primer. Semir je doktor na političkim naukama sa, rekao bih, sumnjivom doktorskom tezom. To ga čini autoritetom za fiziku, geologiju i druge oblasti, taman toliko koliko i tebe.

    Što se tiče ignorisanja, nauka obično ignoriše neutemeljene tvrdnje i teorije. Istovremeno, to je za Semira izvanredna prilika da se dokaže. Slobodno neka ponudi svoje teze, zajedno sa eksperimentalnim, ponovljivim dokazima ili bar teoriju sa solidnom pratećom matematikom i problem ignorisanja će vrlo brzo i lako biti rešen.
    (Petar, 10. januar 2022 14:45)

    # Link komentara

  5. 'Ladno sam procitao da me stiti od malera.
    (drvobradi, 10. januar 2022 12:48)

    # Link komentara

  6. U budućnosti ćemo verovatno imati mnogo više uređaja koji će osluškivati magnetna polja i davati neku dijagnostiku.
    Svi smo gledali dr. Semira Osmanagića i njegovu upotrebu detektora magnetnog polja na pojedinim mestima koje nauka.... pa ignoriše ako ne odbacuje.
    Poveden time, poručio sam uređaj koji se kod nas prodaje za blizu 10.000 dinara, a košta od 20$ do 49$ na kineskom web-u.
    Iskreno, oduševila me preciznost. Nisam ga otvarao niti mislim, što obično uradim sa većinom uređaja.
    Ali, Kinezi zaista umeju da naprave dobre i precizne detektore sa kojekakvim mikrokontrolerima.
    A što se tiče računara, ostaje nam da držimo uređaj koji će osluškivati druge uređaje u kući i meriti im zdravlje.
    Ko zna, možda jednog dana budemo imali uređaj i za ljude,
    sa antenom iznad vrata, koji će detektovati neuobičajene promene magnetnog polja osobe koja prođe ispod.
    Jer, ako nauka poriče duh, samo iz razloga jer nema detektor za to, ne poriče ljudsko elektrostatičko, ultrazvučno ili magnetno polje ljudskog tela.
    (Duško Dugouško, 10. januar 2022 10:55)

    # Link komentara