Ajverson: Brajant i Džordan najbolji ikad, Lebron iza njih

Nekada najbolji igrač NBA lige Alen Ajverson rekao je da su za njega Majkl Džordan i Kobi Brajant iznad svih košarkaša koji su ikad igrali.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ajverson je gostovao kod novinarke Rejčel Nikols koja ga je podsetila na jednu anegdotu iz igračkih dana - kako je Brajant bio opsednut načinom na koji je želeo da ga čuva.

Jedne večeri lider Filadelfije je ubacio 35 poena i Kobe je tada poludeo.

U hotelskoj sobi razbio je televizor, pobacao stolice, sto i ostali namještaj, a potom se potpuno posvetio gledanju Ajversonovih snimaka kako bi ga što lakše zaustavio.

Ovo podsećanje podstaklo je Ajversona da o Brajantu priča kao o najboljem svih vremena.

"Nikad nisam video igrača koji je toliko posvećen ostvarvanju ciljeva i obavljanju zadataka kao što je to bio Kobi Brajant. Zato uvek kažem da su Majkl Džordan i on iznad svih u košarci. Lebron je definitivno iza njih", jasan je Iverson

Ajverson je 2001. godine osvojio MVP priznanje i te sezone vodio Seventisiksrese do NBA finala gde su poraženi upravo od Brajantovih Lejkersa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Jović: Želim da igram

Srpski košarkaš i igrač Majamija Nikola Jović izjavio je nakon utakmice sa Golden Stejtom, da želi da igra i da zna da je trenutno u procesu učenja.

NBA petak 29.12. 15:00 Komentara: 9
prethodna strana 1 / 40 sledeca idi na stranu