Jović: Želim da igram

Srpski košarkaš i igrač Majamija Nikola Jović izjavio je nakon utakmice sa Golden Stejtom, da želi da igra i da zna da je trenutno u procesu učenja.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Oni koji mu zele da se vrati u komunjarski mulj stvarno zele najbolje srpskoj kosarci
    (DarMar, 30. decembar 2023 14:44)

    # Link komentara

  2. Dodji brale u Partizan. Trebas nam ?
    (Pedja, 30. decembar 2023 06:36)

    # Link komentara

  3. Jović je na pragu da uđe u rotaciju.
    Ako su svi zdravi, startnih 5 su Lowry, Hero, Butler, Caleb Martin, Adebayo, sigurni u rotaciji su Jaquez, Duncan Robinson, Love (Love-u se uloga svela na rezervnog centra i minutaža mu je jako pala), borba je za tog devetog igrača u rotaciji (većina NBA klubova pa i Majami ima rotaciju od 9 igrača u toku regularne sezone, ne računajući garbage time naravno, kao i neke kratke eksperimente).

    Konkurencija za to deveto mesto su Highsmith, Cain, Josh Richardson, R.J.Hampton. Meni Jović deluje već bolji od svih njih, naravno ima neke klinačke boljke, izgubljene lopte i faulove, držaće ga na kratkom lancu. Cain ima trenutno assist rate 0.9 (jeste mali uzorak, ali to u životu nisam video, Jović ima recimo 24.3), Majami je tim koji forsira protok lopte, ne znam kako se on tu uklapa dugoročno. Hampton dobija minute samo zbog toga što su jako kratki na bekovima. Josh Richardson je jedini ozbiljan tu, verovatno će da bude deo rotacije kad dođe plej-of, ali često je povređen. Highsmith meni deluje potpuno bez veze, ne znam ni zbog čega dobija minute, deluje mi da bi ga Jović oduvao iz rotacije samo da dobije šansu.

    Moguće je da će da naprave trejd, ali ne znam ni kog bi igrača targetovali, treba im plej ili bek, ako trejduju Lowry-ja definitivno plej, ne vidim šta je na marketu da ima smisla za njih (možda Brogdon iz Portlanda, ili Delon Wright iz Vašingtona, ali su obojica često povređeni).
    (meda, 30. decembar 2023 00:09)

    # Link komentara

  4. Misko Raznjatovic kaze da je Mega najbolji klub u Srbiji...kako moze biti najbolji kada je politika kluba takva da se seniorska ekipa takmici samo u regionu bez rezultatskog znacaja,da oni koji su dobri jos kao tinejdzeri im se nabija statistika da bi otisli na Nba draft...i kada zavrse svoje pokusaje da budu Nikola Jokic i Nba igraci,vrate se u Evroligu i tek tu se vidi koliko ne znaju i koliko nedostataka imaju.
    (macconi, 29. decembar 2023 18:10)

    # Link komentara

  5. Sine dodji kod nas u Zvezdu da izdominiras i osvojimo Evroligu...
    (super, 29. decembar 2023 17:43)

    # Link komentara

  6. Još jedan dokaz da je momak na mestu: "Najvažnije je da smo pobedili, onda i ja osećam da sam obavio posao". Znači da ne gleda samo da uzme pare i ode, želi da ih zaradi.
    (NikolaKG80, 29. decembar 2023 15:52)

    # Link komentara

  7. Pa koji to igrač (izuzev Jokića😁😁) ne želi da igra??Vrati se ti u Evropu. U NBA SE NEĆEŠ NAIGRATI. Pogledaj Musu koji je sigurno bolji igrač od Jovića.U NBA nije gotovo uopšte igrao. U Realu uživa i igra a tu su i više nego dovoljne pare!
    (Goran, 29. decembar 2023 15:24)

    # Link komentara

  8. Pa koji to igrač (izuzev Jokića😁😁) ne želi da igra??Vrati se ti u Evropu. U NBA SE NEĆEŠ NAIGRATI. Pogledaj Musu koji je sigurno bolji igrač od Jovića.U NBA nije gotovo uopšte igrao. U Realu uživa i igra a tu su i više nego dovoljne pare!
    (Goran, 29. decembar 2023 15:24)

    # Link komentara

  9. Da nema batlera a pogotovo meksikanca igrao bi čovek.
    (Takuma Sato, 29. decembar 2023 14:57)

    # Link komentara