1. Pošto smo svi mi sad eliki navijači Denvera i brinemo kako ćemo osvojiti sledeću titulu, mislim da je najbolje da se trejduje Marej dok još ima cenu i jednog pika prve runde dati Šaja iz OKC, a kljakavog MPJ, Debelog i dva pika druge runde za Maksija i Plačljivka iz File. Gordon i CCP ne smeju nikako biti deo nekog buduceg trejda jer su sjajni odbrambeni igrači!
    (I ja sam debeo, pa šta!?, 30. decembar 2023 14:38)

    Ti da si stvarno navijac Denvera, ni u sali ne bi zagovarao rasturanje startne postave koja je upravo osvojila sampionat i to prvi u istoriji kluba. I kad trolujes, treba koristiti mozak ... bar malo.
    (Stole, 30. decembar 2023 17:42)

    # Link komentara

  2. Pošto smo svi mi sad eliki navijači Denvera i brinemo kako ćemo osvojiti sledeću titulu, mislim da je najbolje da se trejduje Marej dok još ima cenu i jednog pika prve runde dati Šaja iz OKC, a kljakavog MPJ, Debelog i dva pika druge runde za Maksija i Plačljivka iz File. Gordon i CCP ne smeju nikako biti deo nekog buduceg trejda jer su sjajni odbrambeni igrači!
    (I ja sam debeo, pa šta!?, 30. decembar 2023 14:38)

    # Link komentara

  3. OKC je igrao odlicno, ali odlicno. Imaju trenera koji je tek 4 godine u NBA, igraju sjajno, imaju dosta talenta. Holmgren ce biti fenomenalan igrac, ogroman potencijal a ima svega 20 godina ako se ne varam. Igra glavom, ima solidne fizikalije, ne srlja, bira dobra resenja u napadu, sasvim ok i u odbrani, ne plasi se iskusnijih... Bice sjajan centar.
    Saj iskreno nenametljivo u prvom poluvremenu dosao mislim do 18 pts, u trecoj vukao kosevima i sirio odbranu. OKC je odlicno takticki odigrao ovu utakmicu.
    Mislim da im je Denver poklonio jer imam osecaj da jos nisu odigrali dobro protiv napaljene ekipe. Cuvaju se povreda za PO, pritom pustaju konkurente da pokazu kako ce igrati protiv njih. Mislim da i nemaju imperativ da budu na 1 poziciji pred PO i da samim tim i ne zele nesto posebno da se cimaju protiv najjacih u regularnom delu. Jer, Denver sa kojeg god mesta da krene u PO, sa zdravim timom je jedan od glavnih konkurenata za prsten.
    Ona sezona kad je GSW cini mi se bio 6ti, a onda se prosetao do titule je promenio tok regularnog dela NBA lige.
    (Skid, 30. decembar 2023 14:18)

    # Link komentara

  4. Direktan duel Mareja i Šaja koji je heroj nacije Kanade posle Svetskog Prvenstva i Mareja koji je odbio da igra
    Šai 40 poena a Marej kako kazu All star igrac jedva 11 poena
    (kafa s ukusom slobode, 30. decembar 2023 14:17)

    # Link komentara

  5. U kladionici uvek protiv ekipe koja igra back to back.
    (Kemp, 30. decembar 2023 13:53)

    # Link komentara

  6. Koliko se razumem u NBA, Shai je samim tim što je bio All-NBA First Team ove godine zvanično u pet najboljih igrača lige (bez obzira što je All-NBA biranje po pozicijama koji igrači igraju).
    (ArizonaOrthodox, 30. decembar 2023 13:53)

    # Link komentara

  7. Shai=Шај?
    (Bivol, 30. decembar 2023 13:49)

    # Link komentara

  8. @ Nba

    Sinoć Holgrem urinisao Jokića
    (Black Sabbath, 30. decembar 2023 13:12)

    # Link komentara

  9. @ Nba

    Sinoć Holgrem urinisao Jokića
    (Black Sabbath, 30. decembar 2023 13:12)

    # Link komentara

  10. Denver da se riješi Murrya,Portera,Gordona i dovede Aleksu,Jovića,Pokuševskog i da dominira narednih 5-6 godina
    (Black Sabbath, 30. decembar 2023 13:08)

    # Link komentara

  11. Aleksa ga urnisao!Inace ne bi bas rekao da ga brojevi ne zanimaju...
    (Nba, 30. decembar 2023 11:00)

    Što samo dodatno govori u prilog činjenici da je NBA u dubokom kanalu.
    (Mikii, 30. decembar 2023 13:02)

    # Link komentara

  12. Dajte Aleksu i Dobrića!

    Šaj ih jeste razbio i kada mu krene veliki je problem za celu ligu da ga zaustavi, a Čet se raspucao na početku... ali sa druge strane Denveru ovo druga utakmica u dva dana + nedostajao im je Gordon, a i Redži se povredio, a Marej nije imao svoj dan, tako da ne čudi mnogo što su pali u 2. poluvremenu protiv mlade i poletene ekipe
    (NNN, 30. decembar 2023 12:53)

    # Link komentara

  13. Jokara dovedite Aleksu.On je streptomicin za njega!
    (statuskan, 30. decembar 2023 12:36)

    # Link komentara

  14. Šaj je strašan igrač ... fantastičan igrač ... i ono što mi je najdraže i najomiljenije kod njega - "old school" šuter sa poludistance za 2 poena koji će tek ponekad, u retkim slučajevima da šutne i neku trojku ... takva retkost danas u vreme besomučnih šutera za 3 poena koji su (bar meni lično) gotovo u potpunosti uništili lepotu i draž košarke ...
    (Mad Max, 30. decembar 2023 12:34)

    # Link komentara

  15. Ovaj položaj nogu kod naskoka,ne sluti mi na dobro.
    Odličan igrač,po meni i bolji od Mareja.
    Oklahoma ima svetlu budućnost sa njim,Holgrenom,Gidijem i pikovima iz prve runde drafta u narednim godinama.
    (Gagi013, 30. decembar 2023 12:23)

    # Link komentara

  16. @bskfan,pa čak mislim da im ta mladost predstavlja najveći problem,nedostatak iskustva,kad treba malo da prikoče,jer često znaju na terenu da izgledaju kao muve bez glava,a onda lako upadaju u kontraritam,izgore u želji da što prije završavaju napade.OKC ima dobar plan za budućnost,hoće li se ostvariti vidjećemo,u NBA ligi se stvari prebrzo dešavaju,ko zna što može GM da dune u glavu jedan dan,sistem se onda lako poremeti?A ove priče Aleksa stavio u džep Šaja,odučio ga od košarke,ljudi nikako da shvate da NBA i ostatak svijeta,jesu isti sport,ali veoma različita igra,s drugim pravilima,dimenzijama terena,pristupu, strasti...
    (War Inside My Head, 30. decembar 2023 12:09)

    # Link komentara

  17. Magični Saj...cista umetnost igranja..
    (Milorad, 30. decembar 2023 11:55)

    # Link komentara

  18. Shai ih je razbio ali je taj isti Shai na prvoj utakmici bio potpuno nevidljiv. Pustili su ga da se razigra i to je bilo to. Slicno je bilo i sa Chetom koji ce veoma brzo da izraste u pravu zver.

    Kada se igra protiv najboljih timova onda Denver nema sanse ako Jokic i Marej podbace. Jokic krenuo dobro ali je brzo izgubio volju. Marej potpuna katastrofa. A kako to obicno ide, onda je potonuo i Redzi, MPJ i svi ostali.

    OKC nije bio dobar matchap za Denver ni prethodnih godina a kamoli sada. Imaju drugi najmladji tim u ligi a usput i nekih 16 pikova prvog kruga u narednih pet godina. OKC imaju dobar skauting, uvek pokupe dobre igrace, ali nikako da sklope sve kockice. Videcemo sta ce biti ovoga puta.

    Jeste da je falio Gordon ali ne toliko da budu potpuno razbijeni. Ko zna, moze biti da je bila u pitanju neka takticka zamisao Malonea. Svi su delovali nezainteresovano a sa druge strane OKC maksimalno fokusirani.
    (bskfan, 30. decembar 2023 11:17)

    # Link komentara

  19. Aleksa ga urnisao!Inace ne bi bas rekao da ga brojevi ne zanimaju...
    (Nba, 30. decembar 2023 11:00)

    # Link komentara