1. Nema vazda objektivnog i stručnog pere ždere da nama neukima objasni da nije Jokić kriv za poraz nego eto...
    (Brandt, 1. januar 2024 14:15)

    # Link komentara

  2. Denver daleko od one sampionske ekipe.al bas daleko .
    (DANILO, 31. decembar 2023 10:00)

    # Link komentara

  3. Odličan Joka i ove sezone...da li če na kraju dana biti i MVP to ćemo tek da vidimo...ako i ne bude, to ne mora obavezno i da znači da je loš...imao je jednu kratkotrajnu krizu igre kao i svaki igrač na ovom svetu....Denver vrlo ozbiljna momčada i jedan od glavnih favorita za titulu...da li će to na kraju i biti...još je rano za prognozirati...nisu jedini kandidat za titulu...ima tu još nekoliko jakih ekipa i vrlo ozbiljnih kandidata....a, ako i ne budu šampioni to ne znači da su loši i da je to neka katastrofa...
    Oklahoma fina momčad, jako mlada i jako dobra...pre 3-4 godine građena od nule, vrlo stručno...sad to polako dolazi na naplatu, a ako bude strpljenja i pameti možda uskoro bude i neki prsten...
    (viško, 31. decembar 2023 09:51)

    # Link komentara

  4. Sam si sebe etiketirao kao neznalicu, komentarom da Jokić nema liderske sposobnosti, i tako o igraču koji skoro pa sam nosi Denver već par sezona do istorijiskih rekorda kluba. Kao što ti napisah, mani se ozbiljne polemike, za tebe ne vredi trošiti slova.
    (Igy, 30. decembar 2023 18:27)

    # Link komentara

  5. @ jer nema petlju odnosno nije igrac koji moze da rjesava dramaticne


    Susjedi, bas vas boli Jokic? :)
    Elem, sve to tvoje pada u vodu kada se pogleda prošlogodišnji play off.
    Jokic lider svog tima u poenima, skokovima i asistencijama. Statistika bolja u play off, gde vi kazete da se igra ozbiljna odbrana, nego u regularnom delu sezonu. Npr. kod Embida je bilo obrnuto.
    Na kraju kao šlag na tortu dobio priznanje kao MVP finala.
    Kako to ako nije preuzeo odgovornost i ako nije bio glavni kad je najpotrebnije?
    (Mvp finala, 30. decembar 2023 18:10)

    # Link komentara

  6. Poiskakali stručnjaci za košarku iz komšiluka.
    (Igy

    Tebi jos nisu rekli da ima Srba koji se sluze ijekavskim govorom.
    Toliko o tvojoj sposobnost da procijenis ko je koliko strucan.Kao
    i obicno, oni koji najmanje znaju uvijek potrce da pokazu kako
    "znaju najvise" a gradivo iz osnovne skole nisu bili u stanju savladati.
    ("no balls" MVP, 30. decembar 2023 15:17)

    # Link komentara

  7. ("no balls" MVP, 30. decembar 2023 13:15)

    Dečko, idi prati picigin ili šta već tamo gledate, košarke se bolje ostavi.
    (Igy, 30. decembar 2023 14:48)

    # Link komentara

  8. Ufffff, toplo oko srca, ISKRENO! Uz svo postovanje, imas vise para nego sto mozes da zaradis za deset zivota i OPET uradis ono sto uglavnon rade samo oni koji su prisiljeni na to. Dabogda nikad vise ne osvojio titulu, MVP, sta god. Sve se vraca sve se placa!
    (velikoslovog, 30. decembar 2023 13:50)

    # Link komentara

  9. ("no balls" MVP, 30. decembar 2023 13:15)

    Ko si ti da kazes da Jokic nije lider ekipe, kad apsolutno svaki clan ekipe, od igraca do cistacica u Ball areni smatraju Jokica liderom ekipe ? Osim toga, bojim se da ne kapiras ni Denver, ni igru Jokica. Vecina vas posmatra ono sto Jokic radi, kroz prizmu nekih starih, drugacijih dana i kroz prizmu klasicnih centara. Ne kapiram sta ti i tebi slicni ocekujete da uradi kad ga udvajaju, utrajaju ? Da pokusa ipak da se probije i sutira ? Pa to bas ni Wiltu ne bi bilo lako - naravno da ce da dodaje. Takodje, cinjenica da je navukao dva ili tri protivnicka igraca na sebe znaci da su jedan ili dva saigraca otvorena - naravno da ce da dodaje. Ali i bez toga, ja objasnih kako Jokic rezonuje, ali ti si to prosto zanemario ili nisi shvatio. Za tebe i tebi slicne lider ekipe je samo onaj ko "preuzme odgovornost" pa besomucno roka po kosu, bez obzira da li ce to na kraju imati uticaja na ishod utakmice. Jokic je daleko pametniji od toga. Da li mu taktika uspeva uvek ? Ne, naravno. Nikome ne uspeva uvek, ali mnogo cesce uspe, nego sto ne uspe, odakle i osvojen sampionat. Ono sto vi, koji jedva cekate da kritikujete i pljujete po Jokicu, ne vidite u igri Denvera, je da je Jokic general na terenu, cak i kad ne radi nista sa loptom, a njegovo raspolozenje se prenosi na ostale. Ako to nije lider ekipe (u stvarnom, a ne vasem, pojednostavljenom smislu), ja ne znam sta je.

    A za MVP nas zabole najsnaznije, kao i Jokica. Mi cekamo drugi prsten.
    (Stole, 30. decembar 2023 13:49)

    # Link komentara

  10. Poiskakali stručnjaci za košarku iz komšiluka. ?
    (Igy, 30. decembar 2023 13:35)

    # Link komentara

  11. @no balls mvp

    Znaci ove godine je bilo na stotine hiljada moronskih komentara, ali ti prijatelju si definitivno pobednik.

    Covek koji je u plej ofu imao najvise poena, skokova, asistencija i bulvalno je bio covek-tim koji je doneo prvu titulu denveru u istoriji je "no balls mvp".

    Jos jednom, cestitam.
    (filip kovacevic, 30. decembar 2023 13:29)

    # Link komentara

  12. I jos na to dodati tri poraza od Hjustona.
    Očigledno da se debeli plaši duela sa mladjim centrima i da ima strah da mu ne nalupaju po kilo banana po utakmici!
    Ovi sto pisu sta je najbolje za PO, po po meni Denver uzima titulu ako se poklope kockice i to tako da izbegne u PO Kliperse, Minesotu, Sanse, Kingse i Dalas!
    Nekako bi im najviše legli matori Lejkersi u prvom kolu!
    U 1/2 konferencije bi im legao Portland a u finalu Sparsi, dok u velikom finalu Vizardsi ili Šarlot, pod uslovom da se ove cetiri ekipe uozbilje u narednom periodu!
    (I ja sam debeo, pa šta!?, 30. decembar 2023 11:36)

    Klipersi ? Sansi ? Dalas ? Salis se ? Klipersi su 2-13 protiv Denvera, Sansi nesto bolji, 5-12, Dalas pola-pola, 7-13 od 2020. ... cega Denver ima da se plasi protiv ovih timova osim sopstvene letargije i, naravno, povreda ? Kingsi su nezgodni jer su prebrzi za Denver, ali ipak imaju negativan skor 4-10, dok je za Minesotu prerano bilo sta reci, jer su tek jednu utakmicu igrali protiv Denvera ove sezone, a prethodno ih je Denver isprasio upravo u plejofu.

    Btw. "ocigledno da se debeli plasi duela sa mladjim centrima" ? Stvarno ? Jokiceva statistika protiv Rocketsa:

    P/R/A
    36/21/11
    38/19/8
    32/10/15
    23/16/5

    Cinjenica da su izgubili 3 od ove 4 utakmice ne moze Jokicu na dusu. OKC su razvalili u prvoj utakmici, a ostale dve je bio tipican Denverov no-show, ali barem za ovaj poraz ne mozes da krivis Jokica - objasnio sam zasto u jednom od mojih prethodnih odgovora.
    (Stole, 30. decembar 2023 13:23)

    # Link komentara

  13. " Evidentno je da ne pratis Denver, pa zakljucujes na osnovu jedne utakmice." ...

    Stole

    Evidentno je da Jokic nije lider ekipe. To bi trebali da znate vi
    koji pratite Denver. Kad protivnika ne ide Jokic se razmase i pravi tripl dabl a kad je tijesno onda drugim asistira da "vade kestenje"
    jer nema petlju odnosno nije igrac koji moze da rjesava dramaticne
    zavrsnice kao sto to radi Murray koji je sinoc totalno podbacio ali
    je jokic trebao da nadoknadi a ne da mu asistira kad ga ocigledno ne ide. Daklle Jokic nije lider, ima zicu za asistencije ali je totalni opozit od lidera a ti prati Denver koliko hoces i ne zaboravi da izvuces ono sto ti se u Nikolinoj igri svidja a ono sto ga cini losijim od konkurenata za MVP to zanemari.
    ("no balls" MVP, 30. decembar 2023 13:15)

    # Link komentara

  14. Kako ih nije sramota. Sampion da dozvoli sebi ovako ponizenje kod kuce...
    (igor ns su, 30. decembar 2023 12:57)

    # Link komentara

  15. Šaj i Holmgren, ali star tandem i osnova budućih Oklahominih uspeha. Uz par pojačanja, za koju godinu mogu da se uključe u borbu za titulu.
    (Bocko, 30. decembar 2023 12:36)

    # Link komentara

  16. Denver je razorio i ponizio OKC u prvoj utakmici. Ove dve što su izgubili od OKC verovatno neke kombinacije se uigravaju i to je to. Valjda niko ne očekuje da Denver ima skor 82-0.
    (Goran BK, 30. decembar 2023 12:23)

    # Link komentara

  17. Jokić i njegov mentalitet. Ej uzeo samo 9 šuteva! U momentima kad vidi da skoro nikog uz ekipe ne ide, on neće da preuzme odgovornost. Pa Embiid bi uzeo 30 šuteva i to s pravom. Protiv lošijih ekipa naprave seriju a čim dodje neko ozbiljniji oni izgube. Recimo Okc 2x u 10 dana. Zato po meni i nije za mvp.
    (me myself and i, 30. decembar 2023 10:58)

    Evidentno je da ne pratis Denver, pa zakljucujes na osnovu jedne utakmice. Takodje je evidentno da ne razumes, kao ni mnogi komentatori ovde, da Jokic sasvim dobro moze da proceni da li je pametnije da "da gas" ili da pokusa da razigra saigrace, jer ne moze sam protiv 5. Da bi ih "sam" pobedio, sa ovakvom igrom ostalih, morao bi da utrpa jos najmanje 27 poena, odnosno vise od 45 ukupno, sto nije bilo realno u drugoj back-to-back utakmici i to protiv OKC-a. Krenuo je agresivno, ali mu je odmah bilo jasno da sam nece biti dovoljan, pa umesto da uzalud trosi energiju i utrpa 40+ i opet izgubi, pokusavao je da razigra ostale, da im krene sut, pogotovo za 3 poena. E sad, posto to nije upalilo, a odbrana je bila slabija, pogotovo sto nedostaje Gordon - ipak su izgubili. I to je to. Nema to nikakve veze s mentalitetom. Pokazatelj koliko su lose odigrali je i cinjenica da je celu utakmicu dodavao, a zavrsio sa samo 7 asistencija - sve ostalo su promasili. A da je dao 30+ poena, svejedno bi izgubili i onda bi ga ovde pljuvali da je statisticar.
    (Stole, 30. decembar 2023 11:47)

    # Link komentara

  18. Dva poraza od Oklahome na domaćem terenu, to ne miriše na dobro.
    (Kujtim Šalja, 30. decembar 2023 08:08)

    I jos na to dodati tri poraza od Hjustona.
    Očigledno da se debeli plaši duela sa mladjim centrima i da ima strah da mu ne nalupaju po kilo banana po utakmici!
    Ovi sto pisu sta je najbolje za PO, po po meni Denver uzima titulu ako se poklope kockice i to tako da izbegne u PO Kliperse, Minesotu, Sanse, Kingse i Dalas!
    Nekako bi im najviše legli matori Lejkersi u prvom kolu!
    U 1/2 konferencije bi im legao Portland a u finalu Sparsi, dok u velikom finalu Vizardsi ili Šarlot, pod uslovom da se ove cetiri ekipe uozbilje u narednom periodu!
    (I ja sam debeo, pa šta!?, 30. decembar 2023 11:36)

    # Link komentara

  19. Najbolji igrac Denvera je Marej, jedini sposoban da nesto iskreira kada ne ide timu.
    Najkorisniji igrac Denvera je Gordon koji osim sto postize gomilu laganih poena cuva jako dobro protivnicke krilne centre i krila.
    Jokic je najbolji timski igrac Denvera i neko ko je najvise profitirao od Mareja i Gordona.
    Realno, ovaj tim Denvera bi nekadasnji LA sa Kobeom, Gasolom ili Boston sa Garnetom pobedili sa 20p razlike svaku utakmicu da se ne oznoje.
    Ljudi se loze na neku statistiku Jokica, koga u odbrani pretrcavaju kao da je cunj. On ne bi u NBA 90-ih mogao 5min da provede u igri, bio bi beskoristan.
    Pitanje sta bi u napadu mogao u vreme kada sudijski kriterijum nije bio ovoliko zastitnicki, kada je 85% ekipa u ligi igru bazirala na centru ili krilnom centru, kada su pravila bila drugacija, reket bio pun i igrala se muska odbrana.
    Ja kao neko ko je pratio NBA preko 25 god ne mogu da zamislim Mareja i Jokica da u takvoj ligi mogu dominiraju, jednostavno nije moguce.
    (Baron, 30. decembar 2023 11:35)

    # Link komentara

  20. Ovo je utakmica gde Jokić treba da ubaci 40+ poena
    (Dobar, Loš, Dončić, 30. decembar 2023 11:28)

    # Link komentara

  21. Gde im se žuri? Odigrali najviše tekmi u celoj ligi!
    (deki, 30. decembar 2023 11:27)

    # Link komentara

  22. Karma, karma. Bice to jos gore, samo polako.
    (Tor, 30. decembar 2023 09:55)

    Karma bi bila da igra tenis ... ili neki drugi individualni sport. Kod karme nema kolateralne stete. Ne moze karma da stigne njegove saigrace i klub, jer oni nemaju veze s njegovim privatnim odlukama.
    (Sai Baba, 30. decembar 2023 11:24)

    # Link komentara

  23. Veseli se srpski rode!
    (Deda Mironije, 30. decembar 2023 11:20)

    # Link komentara

  24. Jokić i njegov mentalitet. Ej uzeo samo 9 šuteva! U momentima kad vidi da skoro nikog uz ekipe ne ide, on neće da preuzme odgovornost. Pa Embiid bi uzeo 30 šuteva i to s pravom. Protiv lošijih ekipa naprave seriju a čim dodje neko ozbiljniji oni izgube. Recimo Okc 2x u 10 dana. Zato po meni i nije za mvp.
    (me myself and i, 30. decembar 2023 10:58)

    # Link komentara

  25. Možda grešim, ali mi se nekako čini kao da Denver na poseban (čudan) način igra protiv OKC ove sezone. Videćemo da li je to samo zbog OKC ili i zbog Denvera, ali mi se nekako čini kao da su u Denveru odmah na početku regularnog dela provalili koji timovi su im glavni konkurenti na zapadu ove godine (Minesota i OKC), i onda kao da primenjuju neku čudnu taktiku protiv njih u utakmicama regularnog dela. Nekako često ne igraju baš pametno, što je veoma čudno.
    Razigravanje drugih (pogotovo mladih) je Ok stvar, ali ipak, dokle. Nemoguće je da niko to tamo ne primećuje.
    (samo primećujem, 30. decembar 2023 10:57)

    # Link komentara

  26. OKC ko prošle sezone Kingsi, ubijaju ih u pojam brzinom. Ukoliko zele bilo sta mlrace igrati ozbiljnu odbranu, sa dosta licnih. A mozda je i kavurma.
    (tocka, 30. decembar 2023 10:55)

    # Link komentara

  27. Denver nije mogao more da pogodi...promašili su gomilu otvorenih šuteva. Ovo, da je normalno veče, Jokić bi imao preko 15 asistencija. Pored toga, Holmgren koji je ubacio bukvalno odmah 10 poena, postao je meta Denvera u odbarni i brzo je izveden. Onada je krenulo krljanje OKlahome, a sudije su ostale neme...klasična tuča dozvoljena.
    X faktor za Tandere je bio Džamal Mari koji je odigrao možda i najlošiju utakmicu u sezoni(dobio dve blokade na šutu sunce ti poljubim). Za Šaja se zna da svima može da ubaci koliko hoće poena pa nije ni čudno što je imao 40.
    Ovo je sasvim ok sezona Denvera, i ono što je potebno je solidan trejd, odnosno da ima dođe neko brz za tranziciju i solidan u odbrani. Biće to sasvim konkurentna ekipa u plejofu.
    (kiza - iz ofsajda, 30. decembar 2023 10:52)

    # Link komentara

  28. E, moj Micara...dva poena? A tamo neki 40? Pa šta radiš ti tamo, bolje dođi u Zvezdu, dao bi bar 6p.
    (DUNDO, 30. decembar 2023 10:52)

    # Link komentara

  29. @Miloš

    Ako pogledaš utakmice ( game log ) Embida , Grka , Luke , Shaia , Foxa i još nekih igrača vidjeti ćeš da ni jedan od njih neće sebi dozvoliti da mu momčad gubi a oni ne pokušavaju ništa da to promjene i sigurno neće biti toliko nezainteresirani pa pokušati šut samo 10 puta . Mogu razumjeti kada pobjeđuju i kada su svi razigrani i pogađaju da ne treba forsirati ali utakmice kao sinoć ne mogu . Ako si neki sporedni igrač onda u redu , ako si MVP sa plaćom od 40-50 miliona onda uzmi odgovornost i šutiraj , idi pod koš a ne davati loptu prvom do sebe. U ovakvim utakmicama se dobro vidi da on nema tu strast za igrom , za pobjedom , kao što i sam kaže košarka mu je posao koji dobro radi i ništa više.
    (Branko, 30. decembar 2023 10:51)

    # Link komentara

  30. Jeste tacno da je Nikola ovu tekmu bio slabiji ali to je zato sto je Melbournova Ma Ma debela.
    Pozdrav za sve ostale mrzitelje Nikole.
    (Komentator, 30. decembar 2023 10:48)

    # Link komentara

  31. Ide te dobro šut, čuva te čovek 30 kila lakši od tebe i umesto da konstantno napadaš koš, ti se odlučuješ da se izvlačiš oko trojke kao da te O Nil čuva i da razigravaš ekipu koju ništa ne ide..
    ...…..
    (Nemanja, 30. decembar 2023 09:16)

    Pa mora da juri asistencije za tripl dabl. Vec drugu sezonu to non stop radi. Poeni i skokovi nisu problem, to samo dodje ali asistencije.. e, za to mora da se pomuci.

    Rezultat trenutno i nije tol'ko bitan, bitno je da se udje u plej of a tamo ce Jokic da drugacije igra. Bice x puta agresivniji, i u napadu i u odbrani.

    A sada, u sezoni..samo je tripl dabl bitan. ;)
    (Lagano, 30. decembar 2023 10:46)

    # Link komentara

  32. @Nikola Ko moze bilo sta da uradi sa malom minutazom?? Micic je plej i mnogo je teze da se izboris na toj poziciji u Nba u oba pravca,mislis da bi Jokic bio jednako uspesan da je visok kao Micic i da mora da brani protivnicke bekove?
    (vince carter, 30. decembar 2023 10:45)

    # Link komentara

  33. Sezona je duga, 82 utakmice, ima vremena kada će podizati formu. Mada im sada ova ekipa ne leži, ali kad dodje vreme, pokosice ih ovi iz Denvera. Tanderi su dobri, ali fali će im iskustvo i autoritet u plej-ofu, tako da neće proći četvrt finale protiv ekipa koji su sa matorim i iskusnim igračima, gde pre svega mislim na Lejkerse, Wariorse ili Kliperse.
    (Petar_Kralj, 30. decembar 2023 10:40)

    # Link komentara

  34. Brine se zbog protesta ..
    (DušanBe, 30. decembar 2023 10:26)

    # Link komentara

  35. Jokic sve slabiji igrac! Tri godine na nivou MVP ija.Ova je slaba prilicno, bled tek u nekoj bljesne....
    (Rale, 30. decembar 2023 09:17)
    Slabo? Čovek ima statistiku odmah iza Embida. U prvih 5 po skokovima i asistencijama, poeni negde do 15 u ligi. Najviše odigranih utakmica i to je uzrok malog pada(prosečno) u poslednjih 10 utakmica. Koliko puta su igrali uzastopno 2 dana?
    (Miloš, 30. decembar 2023 10:25)

    # Link komentara

  36. Zasto niko ne spomene kako Micic razbija? Non stop se pise kako je NBA cirkus bez odbrane. Pa kako onda jedan MVP eurolige ne moze bar 20 poena po utakmici da daje.
    (Nikola, 30. decembar 2023 10:23)

    # Link komentara

  37. 9/10 šut Jokića , zašto samo 10 šuteva ako te dobro ide , da ne pokvari prosjek šuta , da pokuša do novog Triple Doublea , vjerojatno ovo drugo , protivnički centar nije loš ali je mnogo lakši i neiskusniji , ako momčadi ne ide baš dobro šut kao sinoć onda on kao vođa te momčadi treba zabijati koševe , 30 ili 40 , koliko god treba , a on pasivan i samo gleda komu bi mogao dodati . Daleko je ovo od njegove igre u MVP sezonama i ne zaslužuje nagradu ove godine.
    (Brico, 30. decembar 2023 10:17)

    # Link komentara

  38. Karma, karma. Bice to jos gore, samo polako.
    (Tor, 30. decembar 2023 09:55)

    # Link komentara

  39. Jokic slabo to ....više ni 30 poena po meču.
    (Jhjk, 30. decembar 2023 09:46)

    # Link komentara

  40. Na žalost većina denverovih igrača fizički nije spremna za ovu sezonu. Naprimer Jokić ima bar desetak kilograma više u odnosu na prošlo sezonski plej of.Bar tako deluje na televiziji.
    (MMMMMMMMMMMMMM, 30. decembar 2023 09:43)

    # Link komentara

  41. "Najbolji igrač "grumenja" je ponovo bio na svom nivou, sa 19 poena, 10 skokova i sedam asistencija"

    Da su ove cifre njegov nivo on nikada ne bi bio dvostruki MVP,ne bi bio MVP finala i ne bi bio vlasnik prstena.
    Bio bi jedan solidan centar.
    Ko piše ove vesti?
    (Eric Cartman, 30. decembar 2023 09:42)

    # Link komentara

  42. Micić standardan
    (NikolaKG80, 30. decembar 2023 09:33)

    # Link komentara

  43. Sve je rešeno u prva dva minuta utakmice. Oba puta se Holmgren izvukao na trojku, i ubacio ih bez koske. Nakon toga, Nikola je morao da ga vija po čitavom terenu, jer niko drugi nema tu visinu da ga brani, a reket je ostajao prazan, što je otvaralo sve moguće kombinacije. S druge strane, igračima Denvera trojke nisu išle, skupila se odbrana Tandera, što je dovelo do mnogo prodatih lopti. Na sve to i umor od već n-te B2B utakmice (recimo, Denver je odigrao čak četiri utakmice više od Oklahome), povredice KCP-a i Redžija Džeksona na ovoj utakmici (sve vreme su šepuckali, a tako se ne može napraviti nešto veliko), uz odsustvo Erona Gordona i neiskustvo Pejtona Votsona - eto poraza. Inače, jedini promašaj Jokića bio je nakon najčistijeg mogućeg faula nad njim. Sada iz dve utakmice ima šut 20 od 21. Biće bolje.
    (Moljac, 30. decembar 2023 09:28)

    # Link komentara

  44. Nikad svijet kosarke nije vidio igraca kao sto je debeli


    kako nije komšija a nurkic i zubac hahahaha
    (samo kmeci, 30. decembar 2023 09:24)

    # Link komentara

  45. Po zasluzi.
    (Samo tako, 30. decembar 2023 09:23)

    # Link komentara

  46. Nikad svijet kosarke nije vidio igraca kao sto je debeli.Kazu da Hakim zeli da uci od njega da bi mogao da naplacuje jos vise za caaove.Jordan je sam izjavio da je debeli bolji od njega.Logo nba ce uskoro biti u vidu debelog.Covjek se igra kosarke.
    (Mr_Melbourne, 30. decembar 2023 08:11)


    Koji si ti pacenik i kompleksas.
    Imaš li ti život ili ti se život svodi na pljuvanje po Jokicu?
    I ta tvoja bolesna mrznja prema Srbima uništava samo tebe, a nama ne može ništa, tako da samo nastavi :)
    (Kraljevina Velika Srbija, 30. decembar 2023 09:18)

    # Link komentara

  47. Jokic sve slabiji igrac! Tri godine na nivou MVP ija.Ova je slaba prilicno, bled tek u nekoj bljesne....
    (Rale, 30. decembar 2023 09:17)

    # Link komentara

  48. Ide te dobro šut, čuva te čovek 30 kila lakši od tebe i umesto da konstantno napadaš koš, ti se odlučuješ da se izvlačiš oko trojke kao da te O Nil čuva i da razigravaš ekipu koju ništa ne ide.. pa gde je mozak.. kao namerno sabotiranje.. gde je trener da kaže: nema ko da ga čuva idemo sve na njega i čekamo povratni pas na samog igrača kad ga udvoje ili utroje.. toliko prosto.. a celu utakmicu on šutira SAMO kad nema kome da doda.. ako on već bojkotuje šut, treba valjda trener nešto da kaže, a ne da samo gleda raspored minuta kad ko treba da udje i izadje..
    (Nemanja, 30. decembar 2023 09:16)

    # Link komentara

  49. Ova i ovakva Oklahoma je očigledno ekipa koja ove sezone nikako ne odgovara Nagetsima. Mislim da ih Denver po svaku cenu nekako treba izbeći u plej-ofu.
    (Mad Max, 30. decembar 2023 09:06)

    # Link komentara

  50. Много слабости у том Денверу, видело се то и раније кад би изостајао Мареј а види се и сада кад нема Гордона. Денвер увек игра лоше кад тиму недостаје макар и један из прве петорке.
    (па да, 30. decembar 2023 09:06)

    # Link komentara

  51. Nikad svijet kosarke nije vidio igraca kao sto je debeli.Kazu da Hakim zeli da uci od njega da bi mogao da naplacuje jos vise za caaove.Jordan je sam izjavio da je debeli bolji od njega.Logo nba ce uskoro biti u vidu debelog.Covjek se igra kosarke.
    (Mr_Melbourne, 30. decembar 2023 08:11)

    Ali sigurno kao Nurkić neće.

    PS.Pati.
    (Jamezdin, 30. decembar 2023 09:05)

    # Link komentara

  52. Karma ti li si?
    (Novak The Goat, 30. decembar 2023 08:58)

    # Link komentara

  53. Murray prodao.
    (esco, 30. decembar 2023 08:53)

    # Link komentara

  54. Jokic je morao biti agresivniji
    kada vidis da tvoni igraci
    promasuju idi sam.
    (dusan jichici, 30. decembar 2023 08:52)

    # Link komentara

  55. Vece gde ceo tim ne moze da pogodi vola, on uzme 10 suteva umesto da preuzme utakmicu u svoje ruke. Ne razumem ga ponekad.
    (Bigule, 30. decembar 2023 08:50)

    # Link komentara

  56. Gosn Melburn je inače jako uspešan košarkaš, poznat i vidjen , malo je iskompleksiran ali bože moj .
    (mecvez, 30. decembar 2023 08:47)

    # Link komentara

  57. Mr_Melbourne
    Prijatelju, ti imaš ozbiljnih problema.
    (Vladonius Maximus, 30. decembar 2023 08:46)

    # Link komentara

  58. Nek se žali svom idolu Vučiću što je izgubio 26 razlike kući .....
    (Fiorentina Calcio, 30. decembar 2023 08:43)

    # Link komentara

  59. Ovo bas i nije Denver sezona.
    (magic55, 30. decembar 2023 08:42)

    # Link komentara

  60. Odgledao svaku utakmicu Denvera prošle i ove godine. Ovu sam prekinuo 6 minuta pre kraja treće. Negledljivo.
    (Drnch, 30. decembar 2023 08:41)

    # Link komentara

  61. Ocekivano, Denver je juce imao mec.
    (Nebitan lik, 30. decembar 2023 08:38)

    # Link komentara

  62. Ako smem da primetim, debeli je trenutno baš debeo. Ima bar 10 kila više nego u prošloj sezoni.
    (mihajlo_tm, 30. decembar 2023 08:35)

    # Link komentara

  63. Prošle godine velika, ali velika sreća za Denver i precenjenog Jokića. Ove godine su se mnogi timovi kompletirali i, ako ostanu zdravi, ovaj Denver će proći kao one godine kad su od Finiksa počišćeni metlom, samo što će ih ovaj put pomesti neko drugi.
    (Vedran, 30. decembar 2023 08:34)

    # Link komentara

  64. Denver izgubio, Mister Melburn iz Kaknja se oglasio, skoro pa klasika...
    (žž, 30. decembar 2023 08:27)

    # Link komentara

  65. Homlgren je unistio debelog.Debeli je na nivou pocetnika sa odbranom.Cim mu dodje neki centar koji zna kosarke,vrlo lako ga izdominira.
    (Mr_Melbourne, 30. decembar 2023 08:17)

    # Link komentara

  66. Milsim da prvo treba da pišete o igrama kapitena reprezentacije u NBA ligi. A ne o ovom stanovniku Denvera.
    (Eto, 30. decembar 2023 08:16)

    # Link komentara

  67. Ko nije gledo makar pregled ne zna kakvu je odbranu igrala Oklahoma,krali su im lopte lupali blokade a na drugoj strani sjajna timska igra i dopunjavanja,Holmgren ozbiljan igrac,bolja verzija Andrej Kirilenka,Shai MJ Alexender bez pucanja trojki pokazuje kako se ubacuje 40 poena i 32 u proseku. Josh kiddy Giddey je krao lopte Jokicu,nastavljaju da mu zvizde na gostujucim terenima,ljudi su toliki licemeri to nije normalno,svuda u svetu devojke od 15,16 godina gledaju momke od 18,19 i svuda u svetu postoje i postojale su takve veze a decka lincuju kao da je silovatelj ili pedofil a kada lik ima 55 a ona 18,to nije problem. Ja znam devojku koja ima 21 godinu a izgleda kao da ima 12 al bukvalno i neki sto osudjuju Gidija bi naravno bili sa njom samo zato sto papir kaze 21.
    (vince carter, 30. decembar 2023 08:16)

    # Link komentara

  68. Probudih se za trecu cetvrtinu, 'ajd da pogledam...uzas, bilo 54-58, od tad Oklahoma je promasila jedan sut, a Denver dao 2 bacanja do 15 razlike -uzas, kao da su se juce skupili. Rekoh, laku noc MVP i veselo drustvo.
    (Laki, 30. decembar 2023 08:13)

    # Link komentara

  69. Nikad svijet kosarke nije vidio igraca kao sto je debeli.Kazu da Hakim zeli da uci od njega da bi mogao da naplacuje jos vise za caaove.Jordan je sam izjavio da je debeli bolji od njega.Logo nba ce uskoro biti u vidu debelog.Covjek se igra kosarke.
    (Mr_Melbourne, 30. decembar 2023 08:11)

    # Link komentara

  70. Dva poraza od Oklahome na domaćem terenu, to ne miriše na dobro.
    (Kujtim Šalja, 30. decembar 2023 08:08)

    # Link komentara