Rajaković dobio pojačanja iz Njujorka

Toronto Reptorsi srpskog trenera Darka Rajakovića napravili su trejd sa Njujork Niksima koji bi mogao značajno da utiče na rezultate tima u nastavku NBA sezone.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. @sm


    S obzirom na povredu Mičela Robinsona, koji je van igre do kraja sezone, i s obzirom da Niksi očito nemaju odbranu u poslednje vreme, prioritet im je bio dovođenje odbrambenog igrača pre negoli bilo koje megazvezde koja ne ume da igra odbranu. Takođe, Beret se odavno dovodi u vezu sa nekim trejdom, jeste momak dobar igrač ali izuzetno sporo se razvija i dosad bi se razvio u zvezdu da ima potencijala za tako nešto. Sa druge strane, odavno Niksi priželjkuju Anunobija, i čini mi se da je trejd dobar za obe strane, ako ne i malo bolji za Nikse, jer su dobili tri mlada igrača koji možda zablesnu i postanu nezamenljivi.

    Za mene je najlošiji deo trejda taj što su se odrekli Kviklija, koji je verovatno bolji potencijal od Bereta i koji je u više navrata vadio Nikse ove sezone, ali moraš nečeg i da se odrekneš u trejdu ako hoćeš da dobiješ nešto, sve se svodi na neki rizik, na kraju krajeva.
    (z, 31. decembar 2023 09:03)

    # Link komentara

  2. Raptorsi su dobili dva mlada igraca, od kojih mozda ispadne nesto( mislim da su obojica verovatno role playeri tesko nesto vise) a dali su jednog koji moze da bude starter u sampionskoj ekipi i da da ozbiljan doprinos, nesto slicno kao Gordon prosle godine.Ovo znaci isto da Raptorsi idu u rebulding i da je Siakam na izlaznim vratima, i bice zanimljivo gde ce zavrsiti. Ako ode recimo u Dallas, Lakerse, OKC( imaju brdo pikova), Philu( mada oni ne dobijaju Boston pa da im dodje ne znam ko), moze znatno uticati na ishod sezone. Za Knikse malo ne shvatljiv potez njima je potreban broj jedan u ekipi, pricalo se o Embidu, ako Phila opet ispadne rano u play ofu a hoce, njega bi lakse dobili u tradu ako daju RJ, Quiklija, i brdo pikova, sad koga ce da daju za nekog takvog igraca ako postane slobodan ne znam.
    (Sm 11, 31. decembar 2023 01:11)

    # Link komentara

  3. Toronto ih je opljačkao.
    Ne vidim poentu ovog trejda.
    Baret i Kviki igraju na mestu Šredera i ponekad Barnsa,a OG na poziciji Rendla.
    Ipak,Toronto iz ovog trejda izlazi pojačan.
    (Gagi013, 31. decembar 2023 01:02)

    # Link komentara

  4. Ne znam za vas ali meni je ovo bas bas dobar trejd (za obe ekipe)!
    (Kozuki Oden, 31. decembar 2023 00:47)

    # Link komentara